Затверджено остаточний склад учасників Першої ліги сезону 2021/22

Затверджено остаточний склад учасників Першої ліги сезону 2021/22

Центральна рада ПФЛ під час засідання внесла корективи до списку команд, які братимуть участь у новому сезоні. Закарпатський "Минай" продовжить виступи у Прем'єр-лізі, натомість у Першу лігу опустився донецький "Олімпік". А місце "Миколаєва", який виявив бажання понизитися до Другої ліги, займе кременчуцький "Кремінь". Відповідні зміни внесено до календаря змагань ПФЛ.

Остаточний склад учасників Першої ліги сезону 2021/22:
"Агробізнес" (Волочиськ), "Альянс" (Липова Долина), "Волинь" (Луцьк), "ВПК-Агро" (Вишневе), "Гірник-Спорт" (Горішні Плавні), ФК "Краматорськ", "Кривбас" (Кривий Ріг), "Кремінь" (Кременчук), "Металіст" (Харків), "Нива" (Тернопіль), "Олімпік" (Донецьк), "Оболонь" (Київ), "Полісся" (Житомир), "Прикарпаття" (Івано-Франківськ), "Поділля" (Хмельницький), ФК "Ужгород".

Офіційним мовником змагань чемпіонату України серед команд клубів Першої ліги ПФЛ затверджено телеканал Футбол 1/2/3. Відтепер матчі цього дивізіону будуть транслюватися як на телеканалі, так і на його офіційному акаунті в YouTube, який недавно досягнув числа 1 млн. підписників і встановив історичне досягнення не лише для спортивного мовлення України, а й європейського континенту в цілому.

Зазначимо, що 1-ий тур нового сезону пройде з 24 до 26 липня. Трансляція двох матчів першого туру Першої ліги пройде в етері групи каналів Футбол. Так, матч із Тернополя, де зіграють "Нива" і "Полісся" о 18:45 покаже Футбол-2. А у понеділок, 26 липня, матч "Альянс" - "Металіст" покаже телеканал Футбол-1. Цей матч почнеться о 18:30. Усі інші шість матчів Першої ліги будуть показані на YouTube-каналі Футболів.

Перша ліга. 1 тур
24 липня (субота)
17:00 Гірник-Спорт - Краматорськ
17:00 Кремінь - ВПК-Агро
19:00 Агробізнес - Волинь
19:00 Ужгород - Прикарпаття

25 липня (неділя)
17:00 Кривбас - Олімпік
17:00 Поділля - Оболонь
18:45 Нива - Полісся *Футбол-2

26 липня (понеділок)
18:30 Альянс - Металіст *Футбол-1

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.