Заміна арбітра матчу 13-го туру «Прикарпаття» - «Карпати»

Заміна арбітра матчу 13-го туру «Прикарпаття» - «Карпати»

Комітет арбітрів УАФ повідомляє про заміну арбітра матчу 13-го туру VBET UA Першої "Прикарпаття" - "Карпати" Дмитра Резнікова у зв'язку із заявою останнього про неможливість проведення матчу через сімейні обставини. На зазначений матч призначено Дмитра Кривушкіна.

Відзначимо, що 38-річний рефері з Харкова працював на матчах Другої ліги - з 2010-го року і Першої ліги - з 2013-го року. Поєдинки української Прем'єр-ліги обслуговує з 2018-го року. У поточному сезоні харків'янин вже відсудив чотири гри чемпіонату УПЛ: "Інулець" - "Олександрія" (1:2), "Кривбас" - "Верес" (0:1), "Дніпро-1" - "Зоря" (3:0) та "Олександрія" - "Колос" (4:1).

Шляхи львівських "Карпат" з цим арбітром поки ще не перетиналися. А от у матчі за участі івано-франківської команди Дмитро Кривушкін працюватиме вдруге. У вересні минулого року він обслуговував поєдинок 8-го туру Першої ліги, в якому "Прикарпаття" у Житомирі зазнало поразки від місцевого "Полісся" (0:2). 

Чемпіонат України. VBET UA Перша. 13 тур
«Прикарпаття ЗСУ» (Івано-Франківськ) - «Карпати» (Львів)
20 листопада 2022 року. Івано-Франківськ, стадіон "Рух" - 13:00

Арбітр - Дмитро Кривушкін (Харків)
Асистенти арбітра - Сергій Дарійчук (Чернівецька обл.), Олександр Лапицький (Київ)
Четвертий арбітр - Мирослав Липко (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу УАФ - Микола Левко (Чернівці)

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.