«Волинь» - «Прикарпаття». Анонс кубкового матчу 2-го етапу

«Волинь» - «Прикарпаття». Анонс кубкового матчу 2-го етапу

Ще вчора проведення матчу другого попереднього етапу розіграшу Кубка України-2020/21 було під великим запитаннням. У луцькій "Волині" зафіксовано спалах коронавірусу: було виявлено 13 випадків зараження - захворіли 8 футболістів і 5 осіб з персоналу клубу! Однак згодом стало відомо, що гра таки відбудеться у призначений час, а у складі господарів можуть дебютувати чимало гравців молодіжної команди. Варто відзначити, що кубкова гра проти "Прикарпаття" пройде з глядачами на трибунах (поч. 17:00).

Напередодні виїзду до Луцька Команда рідного краю підписала двох вихованців прикарпатського футболу, екс-гравців "Волині" Ростислава Волошиновича та Ярослава Конкольняка, які, доречі, зуміли відзначитися забитими м'ячами у протистоянні цих команд. Трохи раніше склад івано-франківців поповнив ще один екс-лучанин - Сергій Мелінишин, для якого кубкова гра теж обіцяє стати принциповою. А чи вийдуть ці гравці сьогодні на поле стадіону "Авангард", вирішуватиме новий керманич "Прикарпаття" Руслан Мостовий, який свого часу не лише захищав кольори "Волині", а і минулого сезону тренував юнацьку команду в Прем’єр-лізі U-19.

Цікаво, що минулого вікенду за "хрестоносців" дебютував Владислав Приймак - вихованець і екс-гравець "Прикарпаття", котрий провів кілька тренувань в рідному Івано-Франківську. Близьким до підписання контракту з "Волинню" є і 27-річний Богдан Оринчак, який минулого сезону допоміг "Минаю" виграти Першу лігу, а кілька тижнів тому дебютував в УПЛ у складі "Руху"...

Для "Прикарпаття" матч у Луцьку стане третім поспіль гостьовим (а ще є перенесена гра з "Гірником-Спорт"). "Волинь" під керівництвом Василя Сачка лише розпочне свій кубковий шлях у цьогорічному розіграші. Нові тренери, нові склади, нова гра, нові емоції - все це у сьогоднішньому "західноукраїнському дербі" гарантовано!  Запрошуємо івано-франківських вболівальників подивитися трансляцію на великому екрані і підтримати Команду рідного краю! Традиційна фан-зона вже звично діятиме на території Палацу Потоцьких (вул. Шпитальна, 3). Вхід безкоштовний.

Кубок України. 2-й попередній етап
«Волинь» (Луцьк) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)
16 вересня 2020 року. Луцьк, стадіон "Авангард" - 17:00

Арбітр: Р.Блавацький (Львів). Асистенти арбітра: П.Котубей (Закарпатська обл.), В.Нижник (Вінниця).
4-й арбітр: В.Подригуля (Луцьк). Спостерігач арбітражу: М.Даневич (Київ).

Пряма трансляція - телеканал «Аверс»

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.