Віталій Маляр - арбітр матчу «Верес» - «Прикарпаття»

Віталій Маляр - арбітр матчу «Верес» - «Прикарпаття»

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 3-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок "Верес" - "Прикарпаття", що відбудеться найближчого понеділка, 21 вересня, на стадіоні "Колос" у Млинові в полі судитиме Віталій Маляр.

Відзначимо, що поєдинки Першої ліги 33-річний рефері з Хмельницького почав обслуговувати з 2017-го року, а до цього два сезони він судив ігри Другої ліги. Саме у друголіговому сезоні 16/17 цей арбітр вперше працював на матчі за участі івано-франківської команди. 2 червня 2017 року у 34-му турі тоді ще "Тепловик-Прикарпаття" на виїзді здолав "Інгулець-2" завдяки голам Ігоря Худобяка і Василя Дербаха - 0:2.

У липні 2018 року рішенням КА ФФУ Віталій Маляр був відсторонений від арбітражу у змаганнях під егідою ПФЛ. Наприкінці 2019-го цей рефері відпрацював на грі "Буковина" - "Нива-В" (1:0) у Другій лізі, а у поєдинку 3-го туру "Верес" - "Прикарпаття" хмельницький арбітр повертається до обслуговування матчів Першої ліги. Шляхи рівненської команди з Маляром поки не перетиналися.

Чемпіонат України. Перша ліга. 3 тур
«Верес» (Рівне) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)
21 вересня 2020 року. смт. Млинів, стадіон "Колос" - 16:00

Арбітр - Віталій Маляр (Хмельницький)
Асистенти арбітра - Андрій Лібстер (Луганськ), Олександр Матяш (Полтава)
Четвертий арбітр - Інна Вакулко (Рівне)
Спостерігач арбітражу УАФ - Мирон Біць (Львів)

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.