«Великий футбол» і «ПроФутбол» - про скандали у матчах 24-го туру Першої ліги

«Великий футбол» і «ПроФутбол» - про скандали у матчах 24-го туру Першої ліги

Щотижневі футбольно-аналітичні телепередачі «Великий футбол» і «ПроФутбол» чимало часу приділили матчу 24-го туру Першої ліги «Інгулець» - «Прикарпаття» (1:0),  у якому арбітр Іван Бондар у компенсований час призначив дуже сумнівний пенальті у ворота івано-франківського клубу. Нагадаємо, що Комітет арбітрів УАФ назвав рівень суддівства Бондаря низьким і пропонує виключити його зі списків арбітрів, які проводять матчі професійних команд.

Сергій МАКАРОВ, президент ПФЛ:
- По ходу матчу мені дзвонили колеги і президенти клубів. Також мені писав мер Івано-Франківська Руслан Марцінків, обурювався. Мінімум за останні 10 років не бачив, щоб ось так хтось вбивав команду. Вбити можна якось тонше, але ставити лівий пенальті на 92-й хвилині - так не вбивають. Я б не охарактеризував це так, що він хотів убити. Вбивці дуже рідко каються, а Бондар після матчу був щиро засмучений. Він зрозумів, що накоїв і сам був в шоці. Цей арбітр взагалі може закінчити свою кар'єру.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.