VBET UA Перша. 13 тур. «Прикарпаття» - «Карпати» - 0:2

VBET UA Перша. 13 тур. «Прикарпаття» - «Карпати» - 0:2

Здавалося б, Карпати давно виконали головне завдання (достроково вийшли в чемпіонський раунд), а Прикарпаття, навпаки, має рідкісний шанс скористатися двома поспіль осічками тернополян і повернутися на четверте місце. Проте склад львів’яни на Велике галицьке дербі виставили цілком собі основний, і навіть юний Шах, який нечасто грає в стартовому складі, це право заслужив – адже і забивав, і оживляв гру з лави запасних, і в основі з Діназом виходив.

І дійсно, припущення, зловлене при перегляді стартових складів, підтвердилося – Карпати вийшли на поле стадіону «Рух» навіть без натяку на «передвідпустковий настрій». Ще в першому таймі підопічні Тлумака забезпечили собі комфортну перевагу, вдало використавши два з кількох небезпечних моментів. Спочатку, після кутового від Чачуа, прикарпатці не зуміли завадити розстрілювати свої ворота. І якщо перша спроба була перекрита блокуваннями та реакцією воротаря, то Дуць на добиванні зіграв переконливо – 0:1. Ігор відзначився третім голом, а загалом у нього вже чотири результативних дії.

На досягнутому львів’яни не зупинялися. Швидкісну атаку вони провели широким фронтом, зі свого флангу встиг долучитися Галенков і пробивав з меж карного майданчика – 0:2. Денис відкрив лік своїм голам у новому сезоні. Ще в першому таймі здобувши бажану перевагу, Карпати ледве не почали втрачати її після перерви. Прикарпаття, до честі господарів, активізувалося – найкращий шанс мав Рудюк, який в останніх турах все гостріше ходить в атаки, але м’яч прийняла на себе стійка воріт. Навіть після вилучення Галенкова за другу жовту Прикарпаття забити не змогло.

У свою чергу, активно діяв Тарануха, проте в подвійному оточенні він нечасто взагалі діставався до м’яча, а коли діставався – удари блокувалися. Також не досягли успіху стандарти Чачуа та спроба М.Когута пробити з гри.

Sport Arena

Чемпіонат України. VBET UA Перша. 13 тур
«Прикарпаття ЗСУ» (Івано-Франківськ) - «Карпати» (Львів) - 0:2 (0:2)
Голи:
Дуць (30), Галенков (41).

Прикарпаття: Піцан, Соловйов, Борисевич, Аксьонов, Писко, Рудюк, Тітаєвський (Кузьмин, 70), Оринчак (Стаднік, 46), Цюцюра (Матушевський, 87), Сондей (Бучакчийський, 70), Барчук (Дитко, 76).
Карпати: Льопка, Дуць, Болденков, Приймак, Галенков, І.Когут, Чачуа, Рябов, М.Когут (Лень, 58), Шах (Кожанов, 58), Тарануха (Климець, 68).
Попередження: Оринчак (31), Аксьонов (47), Тітаєвський (48), Цюцюра (69), Француз (84) - Рябов (26), Галенков (53), М.Когут (58).
Вилучення: Галенков (64, друге попередження).

20 листопада 2022 року, 13:00. Івано-Франківськ, стадіон "Рух". 0 С
Арбітр: Д.Кривушкін (Харків). Асистенти арбітра: С.Дарійчук (Чернівецька обл.), О.Лапицький (Київ)
4-й арбітр: М.Липко (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: М.Левко (Чернівці).


Львів'яни - незручний суперник для іванофранківців. "Карпати" у Першій лізі перемагають "Прикарпаття" протягом трьох матчів поспіль. Здавалося, що господарі сьогодні зможуть дати бій другій команді групи, але не вийшло.

Ще до перерви гості забили двічі. Відзначилися Ігор Дуць та Денис Галенков. Здавалося, що інтриги у цьому матчі уже не буде, але Денис Галенков після перерви отримав другу жовту і "Карпати" залишилися у меншості. Проте, реалізувати чисельну більшість господарі не змогли.

Наприкінці зустрічі гольових моментів не було. "Карпати" вже не хотіли, а іванофранківці не могли. Підопічні Олега Рипана сьогодні не вразили своєю грою в атаці. З такою грою команда не зможе поборотися за топ-4.

У другому таймі у нашому матчі була курйозна ситуація. "Карпати" протягом двох хвилин грали із 12 футболістами. Львівський клуб провів заміну, проте гравець, який мав покинути поле, залишився у грі. Дмитро Кривушкін цього відразу не помітив і виправив помилку лише після підказки з трибун. У підсумку, матч завершився впевненою перемогою "Карпат".

UA-Футбол


Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.