Василь Ольшанецький: "Ставимо завдання - потрапити до десятки команд Першої ліги"

Василь Ольшанецький: "Ставимо завдання - потрапити до десятки команд Першої ліги"

- Сезон 2017/18 років для нас був дуже вдалий. Вдалося збалансувати команду. Зібралися однодумці, які поставили перед собою завдання. І ми її досягли достроково. Дуже на хорошому рівні спрацювала і команда і весь клуб в загальному.

Наша політика залишається незмінною - за "Прикарпаття" гратимуть місцеві футболісти, уродженці Івано-Франківщини. Ми вже підписали Василя Цюцюру із охтирського "Нафтовика". Ведуться перемовини і по інших футболістах, але доки не підписано контракти, про інших новачків говорити ще рано. Звичайно ми будемо оновлюватися, вливаючи нову кров.

Ми розуміємо, що Перша ліга - це зовсім інший рівень. Попередньо вже спілкувалися з Русланом Марцінківим і висловили свою думку, що перед футболістами будемо ставити завдання - потрапляння в десятку найкращих команд Першої ліги. Я надіюся, це вийде...

Щодо бюджету клубу, то ми дали свої пропозиції на затвердження. Найбільші витрати - оренда автобуса. Вже говорили з Русланом Романовичем про придбання автобуса для клубу. Попередньо, потреби команди на 2018 рік, тобто з 1 липня по 31 грудня 2018 року становитимуть 6.5 млн. гривень.

Ми далі шукаємо спонсорів, ведемо перемовини. Шукаємо можливості, щоб допомогти команді в такий скрутний час виконати поставлене перед нею завдання в новому сезоні", - сказав очільник МФК "Прикарпаття" в інтерв’ю сайту WestNews