Василь Француз і Роман Кузьмин - у символічній збірній 29-го туру Першої ліги!

Василь Француз і Роман Кузьмин - у символічній збірній 29-го туру Першої ліги!

Sport Arena в співпраці зі знаменитою італійською компанією Wyscout називає символічну збірну чергового туру Першої ліги сезону 2019/20. Після домашньої перемоги над "Черкащиною" (4:1) до числа найкращих потрапили одразу двох гравців івано-франківської команди - центральний захисник Василь Француз та лівий півзахисник Роман Кузьмин. Відзначимо, що в активі Кузьмина дві результативні передачі, а Француз відзначився забитим м'ячем у ворота черкащан - як раз після навісу Романа з кутового.

Приємно, що це не перша поява цих гравців Команди рідного краю у збірних туру Першої ліги 2019/20. Зокрема, цього сезону Василь Француз вже вчетверте потрапляє до одинадцятки кращих: центрбек був у збірній 1-го, 12-го і 23-го турів чемпіонату, а Роман Кузьмин входив до збірної 8-го туру за версією Sport Arena.

Символічна збірна 29-го туру Першої ліги:

Воротар - Ярослав Котляров (Металург)

Захисники:
правий захисник - Максим Жичиков (Минай)

центральний захисник - Василь Француз (Прикарпаття)
Літнє догравання принесло небагато позитивних емоцій івано-франківській команді, проте в очних матчах проти «колег» із нижньої частини таблиці Прикарпаття діє винятково ефективно. Розгромна перемога над аутсайдером Черкащиною виявилася переконливою - захист із Французом у лінії не дав суперникам особливо розгулятися в карному майданчику (гол гостей - наслідок дальнього удару й невдалої гри воротаря), а сам Василь забив важливий другий м’яч з підключення на кутовий.

центральний захисник - Ігор Курило (Агробізнес)
лівий захисник - Іван Цюпа (Волинь)

Півзахисники:
правий півзахисник - Денис Кожанов (Волинь)
центральний півзахисник - Артур Рябов (Волинь)
атакувальний півзахисник - Олег Слободян (Оболонь-Бровар)

лівий півзахисник - Роман Кузьмин (Прикарпаття)
Один із лідерів середньої лінії Команди рідного краю безпосередньо причетний до розгромної перемоги над Черкащиною. Аутсайдери витримали перший тайм, але вже на початку другого м’який навіс Кузьмина з лівого флангу зрізав у власні ворота Цурупін. Пізніше кутовий від протилежного прапорця, виконаний Романом, перетворив на другий гол Француз. Кузьмин і сам загрожував чужим воротам, активно брав участь у комбінаціях і виконав чимало подач.

Нападники:
нападник - Гутті (Оболонь-Бровар) 
нападник - Станіслав Куліш (Волинь)

Тренер туру - Олександр Чижевський (Агробізнес)
Найкращий молодий гравець туру - Рустам Ахмедзаде (Минай)
Джокер туру - Гутті (Оболонь-Бровар)
Гол туру - Олег Слободян (Оболонь-Бровар - Металіст 1925)
Герой туру - Артур Рябов (Волинь)

За версією сайту Sport Arena

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.