В Івано-Франківську пройде благодійний турнір на підтримку ЗСУ «Разом до перемоги»

В Івано-Франківську пройде благодійний турнір на підтримку ЗСУ «Разом до перемоги»

26 червня в Івано-Франківську на стадіоні "Рух" відбудеться турнір з футболу на підтримку Збройних Сил України "Разом до перемоги!" за участю професіональних клубів.  Участь у ньому візьмуть чотири команди: ФК "Рух" (Львів), Збірна України серед ветеранів, МФК "Прикарпаття ЗСУ" та МФК "Прикарпаття" U-19 (Івано-Франківськ).

Змагання розпочнуться об 11:00. Спочатку відбудуться поєдинки стадії 1/2 фіналу. Далі, після урочистого відкриття, команди, які програли в півфіналах, розіграють 3-є місце, а переможці півфіналів виявлять найсильнішого у фінальному матчі. По закінченні турніру відбудеться церемонія нагородження. Паралельно з іграми відбуватиметься збір коштів для військових.

Благодійний турнір на підтримку ЗСУ "Разом до перемоги":

матчі 1/2 фіналу:
11:00 Збірна України серед ветеранів – МФК "Прикарпаття ЗСУ" (Івано-Франківськ)
12:30 ФК "Рух" (Львів) – МФК "Прикарпаття" U-19 (Івано-Франківськ)

14:00 урочисте відкриття турніру

14:30 матч за 3-тє місце
16:00 фінал

17:30 церемонія нагородження

Організаційним комітетом благодійного турніру виступили Івано-Франківська обласна військова адміністрація, Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, Українська асоціація футболу та МФК "Прикарпаття".

Гра, яка єднає мільйони, тепер набуває нових реалій. З одного боку, це популяризація спорту, з іншого – захід для гуртування людей довкола хорошої справи. Якщо футболісти виборюватимуть перемогу на полі у прямому сенсі, то вболівальники допомагатимуть нашим військовим своїми благодійними внесками, наближаючи таким чином нашу перемогу у війні. Кожна гривня – важлива.

Тож долучитися до цієї важливої справи має змогу кожен охочий. Кошти будуть спрямовані на забезпечення потреб наших захисників, які боронять Україну. Запрошуємо 26 червня на стадіон "Рух", разом з Вами підтримаємо Збройні Сили України!

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.