«Ужгород» - «Прикарпаття» - 0:6. Післямова

«Ужгород» - «Прикарпаття» - 0:6. Післямова

У стартовій грі нового сезону івано-франківська команда розгромила дебютанта Першої ліги з "сухим" рахунком 0:6. Своїми враженнями після гри поділилися наставники обох команд - Олег Рипан ("Прикарпаття") і Михайло Іваниця ("Ужгород").

Олег РИПАН, головний тренер "Прикарпаття":
- Насамперед, вітаю всіх з початком чемпіонату. По грі - хлопці виконали нашу передігрову установку. Ми вирішли зіграти від оборони на контратаках. Забиті швидкі м'ячі привели до такого результату. Суперник кинувся відіграватися, тож ми зловили їх на контратаках. 

Можна сказати, що такий результат - це збіг обставин. Ми вже три сезони провели у Першій лізі. Хто виграє боротьбу - той і переможе в матчі. Є команди, які грають технічно, але в основному боротьба на кожному клаптику поля.

Михайло ІВАНИЦЯ, головний тренер "Ужгорода":
Ніколи не звинувачую футболістів, і не буду. Це моя помилка десь зі складом. Важко зробити за короткий період, за три тижні до чемпіонату. Футболісти тут ні до чого. Наскільки вони були готовими, я просто помилився зі складом. Хочу попросити вибачення у вболівальників Закарпаття. Думаю, будемо намагатися доукомплектувати команду. Є у нас велика проблема з доукомплектуванням.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.