ТМ. Рух (Винники) - Прикарпаття - 2:1. Зимовий футбол

ТМ. Рух (Винники) - Прикарпаття - 2:1. Зимовий футбол

7.02.2018, Товариський матч, м. Винники (Львів),

стадіон ім. Б. Маркевича, поле зі штучним покриттям

Рух - Прикарпаття - 2:1 (1:0)

Голи: Копина, 35; Козак, 70 - Худобяк, 80;

Прикарпаття: Піцан, Данищук, Прошак, Вацеба, Яневич, Борисевич, Дербах (Геник, 60), Оринчак (Дитко, 65), Конкольняк (Василів, 75), Януш (Кузьмин, 46), Худобяк

Сьогодні 7 лютого  "Прикарпаття" провело черговий товариський матч в рамках підготовки до весняної частини сезону. Суперником  івано-франківськів став першоліговий "Рух" з Винників.

Перший тайм поєдинку пройшов за рівної гри, яка переважно точилася  центрі поля. Господарі використали чи не єдиний момент, який їм дозволили створити захисники суперника. Останніми вміло керував новачок команди - голкіпер Іван Піцан, який залишив про себе позитивне враження. 

Другу половину матчу активніше розпочали прикарпатці. Класно пробивав зі штрафного в нижній кут Ярослав Конкольняк, а простріл Віктора Данищука з правого флангу міг замикати Ігор Худобяк. Проте в обох випадках свою команду рятував голкіпер "Руху" Олександр Ілющенков. Натомість господарі знову зуміли забити, зусиллями Михайла Козака, який головою замкнув навісну передачу партнера.

Кінцівка поєдинку знову була за івано-франківцями. Ряд замін проведених тренером "Прикарпаття" освіжили гру і в одному з моментів триходівка Дитко-Кузьмин-Худобяк завершилася голом Халка у ворота господарів.  Зважаючи на те, що у складі гостей з різних причин були відсутні такі важливі лоя команди гравці, як капітан команди Володимир Боришкевич, який цього дня вдруге став батьком, а також досідчені Олег Веприк, Роман Бочкур, Андрій Громоляк, травмовані Тарас Бойко, Остап Вульчин і Артур Комар,  підопічні Володимира Ковалюка зуміли продемонструвати добротну гру впродовж всього матчу. 

Свій наступний товариський поєдинок Команда Рідного Краю проведе у суботу 10 лютого. Суперником Івано-Франківців стане ФК "Енергетик" (м. Мінськ, Білорусь). Матч відбудеться також на Львівщині в Моршині. Початок о 17.00

При підготовці матеріалу використано фото АН Фіртка та відео прес-служби ФК Рух (Винники)