Степан Лапко - арбітр матчу «Нива» - «Прикарпаття»

Степан Лапко - арбітр матчу «Нива» - «Прикарпаття»

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 23-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок "Нива" - "Прикарпаття", що відбудеться найближчої суботи, 24 квітня, на львівському стадіоні "Скіф" в полі судитиме Степан Лапко.

Відзначимо, що поєдинки Першої ліги 29-річний рефері зі Львова почав обслуговувати з 2019-го року, а до цього два сезони працював на іграх Другої ліги. У травні 2018-го цей арбітр зафіксував мінімальну домашню перемогу "Прикарпаття" над житомирським "Поліссям" (3:2).

А минулого сезону вже у Першій лізі Степан Лапко відсудив і обидва поєдинки івано-франківців зі столичними "пивоварами". У 7-му турі на стадіоні "Рух" перемогу 2:0 відсвяткували гості, а гра 22-го туру у Києві завершився результативною нічиєю 3:3.  Цього сезону львівський рефері отримував призначення на п'ять матчів: чотири гри Першої ліги і одну - Другої ліги. Зокрема, у 10-му турі "Прикарпаття" на виїзді програло "Агробізнесу" з рахунком 0:3.

А от шляхи тернопільської "Ниви" з даним арбітром перетиналися двічі. У домашніх поєдинках Другої ліги тернополяни перемогли "Чайку" (2:0) у сезоні 18/19, а через рік "насухо" поступилися "Калушу" (0:3).

Чемпіонат України. Перша ліга. 23 тур
«Нива» (Тернопіль) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)
24 квітня 2021 року. Львів, стадіон "Скіф" - 15:00

Арбітр - Степан Лапко (Львів)
Асистенти арбітра - Богдан Хімич (Київ), Андрій Бахметьєв (Харків)
Четвертий арбітр - Олександр Кальонов (Львів)
Спостерігач арбітражу УАФ - Олександр Шамич (Київ)

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.