Спаринги: «Карпати» - «Прикарпаття» - 2:0, «Юність» - «Прикарпаття» - 1:1

Спаринги: «Карпати» - «Прикарпаття» - 2:0, «Юність» - «Прикарпаття» - 1:1

В рамках підготовки до весняної частини сезону 27 лютого "Прикарпаття" провело одразу два контрольні поєдинки. Підопічні Руслана Мостового вирушили до Львова, де зіграли з любительськими командами - учасниками цьогорічного чемпіонату України серед аматорів. Матчі відбулися на стадіоні зі штучним покриттям "Школяр".

У першому суботньому спарингу івано-франківці поступилися "Карпатам", які очолює Андрій Тлумак. Обидва голи були забиті до перерви: на 29-й хвилині Малецький відкрив рахунок, а наприкінці тайму гості пропустили вдруге після удару Богача. У підсумку, 2:0 перемога львівських аматорів.

Контрольний матч
«Карпати» (Львів) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - 2:0 (2:0)
Голи:
Малецький (26), Богач (40)

Згодом вже іншим складом "Прикарпаття" протистояло триразовому чемпіону Львівщини і нинішньому лідеру Групи 1 чемпіонату ААФУ - "Юності" з Верхньої/Нижньої Білки. Вже на 9-й хвилині Панасюк реалізував 11-метровий і відкрив лік забитим м'ячам. До перерви гості мали кілька нагод відзначитись, але це їм вдалось зробити лише на початку другого тайму. На 49-й хвилині Пархуць зрівняв рахунок, після чого більше забитих м'ячів не було - 1:1.

Контрольний матч
«Юність» (Верхня/Нижня Білка) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - 1:1 (1:0)
Голи:
Панасюк (9, пен.) - Пархуць (49)

Наступного тижня тренерський штаб "Прикарпаття" запланував ще кілька контрольних матчів, однак суперники, місце проведення і час початку матчів поки погоджуються.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.