Сергій Задиран - арбітр матчу «Буковина» - «Прикарпаття»

Сергій Задиран - арбітр матчу «Буковина» - «Прикарпаття»

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на матчі третього попереднього етапу розіграшу Кубка України-2021/22. Зокрема, поєдинок "Буковина" - "Прикарпаття", що відбудеться найближчого вівторка, 31 серпня, на чернівецькому стадіоні "Буковина" в полі судитиме Сергій Задиран.

Відзначимо, що ігри Першої ліги 28-річний рефері з Київської області почав обслуговувати з осені 2018-го року. У поєдинках за участю івано-франківської команди Задиран працюватиме вп'яте. У Другій лізі сезону 2017/18 цей арбітр проводив матч "Поділля" - "Прикарпаття" (0:3). У сезоні 2019/20 працював на кубковій грі "Миколаїв" - "Прикарпаття" (5:1), а минулого сезону відсудив ще два поєдинки: "Гірник-Спорт" - "Прикарпаття" - 1:1 (1-й тур) і "Прикарпаття" - "Волинь" - 2:0 (29-й тур).

А от шляхи друголігової "Буковини" з цим арбітром перетиналися двічі. У 2018-му році чернівецька команда мінімально поступилася "Поліссю" (1:2 на виїзді) і "Черкащині-Академії" (0:1 вдома). У поточному сезоні Сергій Задиран отримував призначення на три поєдинки - чемпіонатів Першої і Другої ліги та попереднього етапу Кубку України.

Кубок України. 3-й попередній етап
«Буковина» (Чернівці) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)
31 серпня 2021 року. Чернівці, стадіон "Буковина" - 16:30

Арбітр - Сергій Задиран (Київська обл.)
Асистенти арбітра - Ростислав Якимик, Юрій Ковальчук (обидва - Львів)
Четвертий арбітр - Андрій Кошура (Чернівці)
Спостерігач арбітражу УАФ - Мирон Біць (Львів)
Делегат/офіцер безпеки УАФ - Володимир Гевко (Львів).

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.