Роман Барчук - у символічній збірній 2-го туру другого етапу VBET UA Першої

Роман Барчук - у символічній збірній 2-го туру другого етапу VBET UA Першої

Sport Arena називає символічну збірну другого весняного ігрового вікенду. Приємно, що після домашньої нічиєї зі "Скоруком" (1:1) до числа найкращих гравців 2-го туру другого етапу VBET UA Першої потрапив футболіст "Прикарпаття-ЗСУ" Роман Барчук, який відкрив рахунок на 54-й хвилині матчу. Це перше подібне визнання у поточному сезоні для нападника івано-франківської команди! А також гол нападника "зелено-жовтих" потрапив у ТОП-5 кращих другого туру.

Нападник – Роман Барчук (Прикарпаття)
І сама команда непереконливо стартувала в весняній частині сезону, і її провідний форвард мав що доводити – за весь чемпіонат до візиту Скорука в Барчука був лише один гол в активі. Втім, цей матч Роман відпрацював на вищому рівні. Щонайменше, тричі опинявся на ударних позиціях і багато відпрацьовував у боротьбі за м’яч і без м’яча. Відкрив рахунок після подачі Сондея, присвятивши гол поповненню в своїй родині. Одного гола для перемоги івано-франківцям не вистачило, проте Барчук цього разу останній, до кого можна ставити питання.

Sport Arena


Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.