«Прикарпаття» зіграє спаринг з учасником чемпіонату ААФУ

«Прикарпаття» зіграє спаринг з учасником чемпіонату ААФУ

У рамках підготовки до поєдинку 4-го туру Першої ліги у середу, 14 серпня, івано-франківське "Прикарпаття" проведе спаринг з об'єднаною командою "Карпати-Енергетик", яка минулого тижня стартувала в Аматорському чемпіонаті України, а також виступатиме у Першій лізі чемпіонату Івано-Франківської області . Цей контрольний поєдинок відбудеться на стадіоні "Рух" (початок о 18:00).

На обласному рівні галичани здобули "золото" сезону 2017/18, а Роман Барчук став  найкращим бомбардиром того чемпіонату (27 м'ячів).  Також "Карпати" стали володарями Кубка (2019) та Суперкубка (2018, 2019) Івано-Франківщини. У дебютному чемпіонаті України серед аматорів команда з Галича фінішувала на 4-му місці у групі 1.

Влітку "Карпати" мали намір підвищитись у класі, щоб грати у Другій лізі ПФЛ, однак отримали відмову у наданні професійного статусу. Минулого тижня галичани об'єдналися з НФК "Бурштин" і відтепер виступатимуть під назвою "Карпати-Енергетик". У 2-му турі чемпіонату ААФУ колектив із Галича зазнав  виїзної поразки в Оржеві від місцевого "ОДЕКа" - 0:4. Відзначимо, що кольори об'єднаної команди захищають троє екс-гравців Команди рідного краю - Роман Прошак, Андрій Слободян та Ярослав Сем'янчук.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.