Прикарпаття виходить до 1/2 фіналу Кубку Підгір'я

Прикарпаття виходить до 1/2 фіналу Кубку Підгір'я

Сьогодні 15 березня відбулися заключні матчі групового етапу Кубку Підгір'я 2018. В групі А, вирішальним був поєдинок між івано-франківцями та "Карпатами" з Брошнів-Осади. Обидві команди в попередніх поєдинках здобли по дві перемоги, синхронно забивши по 8 м'ячів у ворота суперників. Щоправда підопічні відомого на івано-франківщині тренера Василя Качура один гол все-таки пропустили, тому нічия з турнірної точки зору їх би не влаштовувала.

Команда Рідного краю, що в першій половині зустрічі вийшла на поле в доволі експерементальному складі, з перших хвилин матчу заволоділа значною перевагою. Раз-по-раз діагональні передачі досвідченого новачка команди Петра Ковальчука знаходили на флангах крайніх півзахисників Богдана Оринчака та Ярослава Конкольняка, які відразу намагалися загострювати.  Також активним в ці хвилини був нападник Роман Дитко, який дограв до кінця один з епізодів, вийшов віч-на-віч з голкіпером та з гострого кута відрив рахунок у матчі. А під завісу першого тайму секндною рослабленістю захисників суперника скористався Ярослав Конльняк, який зумів вийти на ударну позицію та гарматним пострілом ледь не порвав сітку воріт "Хет-трик арени".

Другий тайм розпочався із традиційних замін від Володимира Ковалюка. І це відразу дало свій результат. Протягом перших десяти хвилин другого тайму Ігор Худобяк двічі успішно скористався вивіреними передачами партнерів та встановив кінцевий результат матчу.  Прикарпатці спокійно довели гру до логічного завершення при цьому не реалізували декілька хороших нагод збільшити у матчі, але й не давши супернику шансів бодай забити гол престижу. На жаль не обійшлося і без ложки дьогтю. Ще в першому таймі пошкодження отримав новачок команди Роман Борисевич, який був змушений достроково залишити поле. Будемо сподіватися, що з півзахисником все буде гаразд і він зможе якнайшвидше відновитися та знову працюватиме у загальній групі. 

Салад МФК Прикарпаття: Вульчин, Ковальчук, Бочкур, Борисевич, Француз, Оринчак, Бойко, Вацеба, Конкольняк, Боришкевич, Дитко

На заміну виходили: Данищук, Прошак, Яневич, Геник, Дербах, Кузьмин, Веприк, Худобяк

Голи: Дитко, 20; Конкольняк, 45; Худобяк, 47; 56.

Іншими півфіналістами Кубку Підгір'я стали аматорські колективи з Коломиї, Городенки та Галича. Свого суперника в 1/2 фіналу передсезонного турніру Команда Рідного Краю дізнається завтра. Матчі цієї стадії змагань заплановані на 18 березня.