«Прикарпаття» - «Ужгород». Анонс матчу 16-го туру

«Прикарпаття» - «Ужгород». Анонс матчу 16-го туру

Цієї суботи, 30 жовтня, у Першій лізі відбудуться два поєдинки 16-го туру. На домашній арені стадіону "Рух" івано-франківське "Прикарпаття" прийматиме одного з аутсайдерів чемпіонату - ФК "Ужгород". Початок матчу о 15:30. Пряма трансляція на ютуб-каналі ПЕРША ЛІГА.

Карпатське дербі в Івано-Франківську відкриє програму другого кола чемпіонату для обох команд. До екватора змагань "зелено-жовті" зуміли набрати 22 турнірні очки і наразі йдуть шостими. Минулої суботи "Прикарпаття" вдома перемогло "Альянс" (3:1). За версією SportArena та ПФЛ, Олег Рипан став найкращим тренером 15-го туру, а Роман Барчук - героєм туру.

Натомість "Ужгород" продовжує перебувати на останньому місці Першої ліги, здобувши всього 9 очок. Хоча й сім з них підопічні Богдана Блавацького зуміли завоювати в шести останніх іграх чемпіонату (2 перемоги, 2 нічиї і 2 поразки). Тож закарпатці у кожному турів намагаються покращити своє турнірне становище.

Між собою суперники зустрічалися лише одного разу, адже "Ужгород" цього сезону вийшов до Першої ліги. Свій дебют закарпатці запам'ятають добре - вдома "ужгородці" зазнали розгромної поразки від "Прикарпаття" (0:6). Тоді дублями відзначились Барчук і Рудюк, по одному голу забили Цюцюра і Федак, яки вразив власні ворота. Сьогодні івано-франківцям не допоможуть Рудюк і Писко, які пропустять матч через перебір карток.

Чемпіонат України. Перша ліга. 16 тур
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - ФК «Ужгород»

30 жовтня 2021 року. Івано-Франківськ, стадіон "Рух" - 15:30
Арбітр: Я.Пєсоцький (Суми). Асистенти арбітра: А.Семенов (Дніпро), Д.Кєскюла (Дніпропетровська обл.).
4-й арбітр: І.Салаш (Калуш). Спостерігач арбітражу: Б.Трач (Тернопіль).

ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ

Прикарпаття - Ужгород. Закарпатці дебютували у Першій лізі саме з Прикарпаттям, зазнавши при цьому своєї наразі найбільшої поразки – 0:6. Для прикарпатців перемога в Ужгороді стала повторенням клубної найбільшої вікторії у Першій лізі. Прикарпаття не програє в чемпіонаті 4 гри поспіль: по 2 перемоги та нічиї, - зазначає офіційний сайт ПФЛ.

Карпатське дербі 6-ої і 16-ої команд. У першому колі в матчі з закарпатцями "орли" Олега Рипана виграли 6:0. У цій грі не допоможе один із героїв того матчу Володимир Рудюк, який зробив дубль і один із ментальних лідерів цієї команди зелено-жовтих – Михайло Писко. "Ужгороду" Богдана Блавацького важко сподіватися на перемогу в цій грі, зате останнім часом він домігся від підопічних головного – жилавості, чіпкості й постійної боротьби, це той «гравець у кальмара», який здатен доходити до кінця. - анонсує гру UA-Футбол.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.