«Прикарпаття» провело благодійний матч у Калуші

«Прикарпаття» провело благодійний матч у Калуші

Минулої неділі, 15 травня, "Прикарпаття" провело черговий благодійний матч для допомоги Збройним силам України. Суперником першолігової команди став один з лідерів аматорського чемпіонату області - ФК "Гарда" з Калуша. Товариська гра на стадіоні "Хімік" завершилася "сухою" перемогою івано-франківців, у складі яких забитими м'ячами відзначились Семотюк (з пенальті), Цюцюра, Воробчак і Дитко - 0:4.

У перерві матчу на аукціоні були розіграні ігрові футболки прикарпатських футболістів Волошиновича, Сондея, Адам'юка, Худоб'яка, а також Зозулі, Бєсєдіна та інших. Понад 15 тисяч гривень виручених коштів передали матері екс-гравця львівських "Карпат", ФК "Калуш", херсонського "Кристала" та "Епіцентру" (Дунаївці) Володимира Сениці, який зараз захищає Україну на передовій. Ще 10 тисяч зібраних коштів підуть на актуальні потреби ЗСУ, де служать вихідці з Калущини.

Дякуємо учасникам матчу за чудову гру, а глядачам – за підтримку і благодійні внески!

Благодійний матч
«Гарда» (Калуш) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - 0:4 (0:3)
Голи:
Семотюк (15, пен.), Цюцюра (23), Воробчак (42), Дитко (63)

Нагадаємо, що тижнем раніше "Прикарпаття" провело благодійний матч з аматорською командою "Вільхівці" (3:7), на якому було зібрано 57 тисяч гривень на потреби 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс". ППА "Вільхівці" подвоїла цю суму для придбання авто для наших захисників.

 

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.