«Прикарпаття» - «Кристал». Анонс матчу 11-го туру

«Прикарпаття» - «Кристал». Анонс матчу 11-го туру

У четвер, 5 листопада, "Прикарпаття" проведе свій черговий домашній поєдинок чемпіонату. Знову не в Івано-Франківську, який надалі перебуває у "червоній зоні" карантину, а цього разу у Бурштині - на місцевому стадіоні "Енергетик". Матч з херсонським "Кристалом" розпочнеться о 14-й годині і пройде без глядачів.

Попередні дві гри підопічні Руслана Мостового приймали першолігових суперників у Калуші, де на полі стадіону "Хімік" зуміли здолали тернопільську "Ниву" (2:1) і мінімально поступилися "Миколаєву" (0:1). А от минулої суботи івано-франківці зазнали поразки у Винниках, "насухо" програвши "Агробізнесу" (0:3), і знову опустилися на 14-е місце у турнірній таблиці. У "зелено-жовтих" - 8 залікових балів при різниці м'ячів 6-15, і поки прикарпатці у чемпіонаті забили менше всіх. 

Виправляти невтішну ситуацію Команда рідного краю намагатиметься уже в найближчому поєдинку з дебютантом Першої ліги. "Кристал" у зіграних дев'яти матчах зумів набрати всього три очки і посідає останню позицію. Серію з семи поспіль поразок херсонці перервали у 9-му турі, несподівано перемігши на виїзді "Оболонь" (1:0). У суботу підопічні Сергія Валяєва знову поступилися - вдома "Вересу" з мінімальним рахунком 2:3. Наразі коуч гостей перебуває на самоізоляції, тож діями херсонської команди керуватиме директор клубу Сергій Шевцов.

Щодо короновірусної інфекції, то є і приємні новини напередодні цього матчу. Одужали шестеро гравців і двоє представників івано-франківського клубу, у котрих були позитивні ПЛР-тести минулого тижня. У четвер вони вже зможуть допомогти "Прикарпаттю", у складі якого є ще кілька травмованих футболістів. Гру з "Кристалом" через дискваліфікацію також пропускатиме Пастух

Чи стане бурштинський стадіон "Енергетик" фартовим для прикарпатців? Запрошуємо івано-франківських вболівальників подивитися трансляцію на великому екрані і підтримати Команду рідного краю! Традиційна фан-зона вже звично діятиме на території Палацу Потоцьких (вул. Шпитальна, 3). Вхід безкоштовний.

Чемпіонат України. Перша ліга. 11 тур
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - «Кристал» (Херсон)

5 листопада 2020 року. Бурштин, стадіон "Енергетик" - 14:00
Арбітр: П.Дубровець (Житомир). Асистенти арбітра: В.Остапчук, Ю.Ковальчук (обидва - Львів).
4-й арбітр: А.Романюк (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: Б.Трач (Тернопіль).

ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ

Прикарпаття – Кристал. Майже в кожному матчі забиває "Кристал" (9 із 11 зустрічей сезону з голами), а ось команда Руслана Мостового подібним похвалитися не може, м'яко кажучи, будучи найменш результативною в Першій лізі. На тлі двох "сухих" поразок поспіль Команди рідного краю, аж ніяк господарів не можна вважати фаворитом у битві аутсайдерів. Тим більше, що свою єдину перемогу херсонці здобули саме на виїзді, тоді як "Прикарпаття" в рідних стінах поступилося в трьох матчах із п'яти з однаковим рахунком 0:1. Відсутність через дискваліфікацію Івана Пастуха ускладнить і без того незавидне становище іванофранківців, - пише UA-Футбол.

Важлива зустріч для нижньої частини таблиці: остання команда першості завітає до «Прикарпаття», яке посідає 14-те місце на даний момент. Перша від 2016 року зустріч суперників значуща для кожного з них: якщо «Кристал» виграє, то може максимально скоротити відставання від більш успішних конкурентів, якщо виграють господарі – можуть відштовхнутися від небезпечної зони, а там і до серединки не так далеко.

Нагадаємо, в позаминулому турі «Кристал» обірвав серію поразок сенсаційною перемогою в столиці – але після цього поступився вдома «Вересу» в видовищному протистоянні (2:3). «Прикарпаття» ж отримало три голи без відповіді від волочисців, тож, із додатковою мотивацією, спробує взяти у херсонців реванш за поразку чотирирічної давнини (тоді «Кристал» виграв 2:0 у Другій лізі, але в другому колі в Івано-Франківську не зіграв через зняття з турніру), - зазначає офіційний сайт ПФЛ.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.