«Прикарпаття» - «Кремінь». Анонс матчу 21-го туру

«Прикарпаття» - «Кремінь». Анонс матчу 21-го туру

У суботу, 10 квітня, у чемпіонаті Першої ліги у повному обсязі буде зіграний 21-й тур. Сьогодні івано-франківське "Прикарпаття" на домашній арені прийматиме кременчуцький "Кремінь". Початок гри о 16-й годині. Цей матч нарешті відбудеться з глядачами, причому вхід на трибуни буде вільним! Просимо дотримуватись карантинних норм і запрошуємо усіх охочих.

Чесно кажучи, вболівальники скучили за футболом, так само як і гравці - за підтримкою глядачів. До карантинних часів стадіон "Рух" збирав чимало відданих шанувальників, і за відвідуваністю "Прикарпаття" було одним із лідерів у Першій лізі. Підтримка "12-го гравця" в Івано-Франківську часто допомагала улюбленій команді здобути позитивний результат. А він зараз дуже потрібен "зелено-жовтим".

У цьому сезоні підопічні Руслана Мостового здобули свою першу перемогу у виїзному матчі з "Кременем" (1:0) у 6-му турі. Після того "Прикарпаття" вигравало ще двічі, а остання вікторія датована 15 листопада. Зараз івано-франківці перебувають у небезпечній зоні, а безвиграшна серія налічує вже 6 матчів, в яких було здобуто всього 2 очки. Як раз два пункти наразі складає перевага прикарпатців над "Авангардом", який на 15-му місці відверто "дихає у спину". 

"Кремінь" посідає 12-у позицію, випереджаючи свого суботнього опонента на 5 залікових балів. У весняній частині сезону підопічні Олексія Годіна зіграли лише три матчі - домашня нічия 1:1 з "Гірником-Спорт" і дві поразки з "Оболонню" (0:3 у гостях) і "Вересом" (1:2 вдома). Для обох команд майбутня гра буде дуже важливою з турнірної точки зору. Очікуємо типовий "матч за 6 очок", причому господарям відступати більше нікуди. Через дискваліфікації гру пропустять Борисевич ("Прикарпаття") і Курелєх ("Кремінь").

У новітній історії протистоянь статистика на боці івано-франківців - чотири перемоги у п'яти поєдинках. У Другій лізі 2016/17 суперники обмінялися мінімальними домашніми перемогами - 1:0. Минулого сезону у Першій лізі "зелено-жовті" двічі були сильнішими - 4:3 у Полтаві, де господарі двічі зрівнювали рахунок, та 2:1 в Івано-Франківську, де "Прикарпаття" у більшості здобуло вольову звитягу. У першому колі цього чемпіонату єдиний гол Романа Дитка на 82-й хвилині став переможним - 1:0. Яким стане шосте побачення цих команд - дізнаємось вже згодом...

Чемпіонат України. Перша ліга. 21 тур
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - «Кремінь» (Кременчук)

10 квітня 2021 року. Івано-Франківськ, стадіон "Рух" - 16:00
Арбітр: М.Райда (Закарпатська обл.). Асистенти арбітра: Ю.Зоренко (Київ), Ю.Ковальчук (Львів).
4-й арбітр: І.Салаш (Калуш). Спостерігач арбітражу: Е.Валенко (Львів).

ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ

"Прикарпаття" - "Кремінь". Пара команд, від яких складно чекати прогресу найближчим часом. Принаймні уникнути боротьби за виживання в кінцівці сезону кременчужанам і іванофранківцям буде складно. У підопічних Руслана Мостового найменш результативний напад в чемпіонаті Першої ліги, який оформляє в середньому лише 0.66 голи за матч. "Кремінь" на виїзді також не вражає, забивши дев'ять голів у дев'яти поєдинках. Тільки раз навесні 2021-го підопічні Годіна покинули рідне поле "Кремінь-Арени", щоб без шансів "згоріти" в Києві на живому газоні "Оболоні" (0:3). Тому в майбутній битві сайт UA-Футбол готовий поставити на господарів.

«Прикарпаття» перебуває на межі із «зоною вильоту» і намагатиметься перервати свою безвиграшну серію у Першій лізі, яка з 30 листопада триває 6 ігор: 4 поразки та 2 нічиї. «Кремінь» також давно не перемагав, а точніше ще 20 листопада і відтоді кременчуцька команда провела вже 5 матчів: нічия та 4 поразки. «Кремінь» ще з 11 липня минулого року, якщо на виїзді пропускає голи у Першій лізі, то не менше двох м’ячів за гру. А «Прикарпаття» у поточному чемпіонаті з 26 жовтня більше одного голу за матч не забиває, - зазначає офіційний сайт ПФЛ.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.