«Прикарпаття» - «Чорноморець» - 1:1. Післямова

«Прикарпаття» - «Чорноморець» - 1:1. Післямова

Після нічиєї в Івано-Франківську, де "Прикарпаття" у меншості зуміло відібрати очки у лідера Першої ліги "Чорноморця" (1:1), своїми враженнями від гри поділилися головні тренери обох команд - наставник одеситів Сергій Ковалець і керманич Команди рідного краю Руслан Мостовий.

Сергій КОВАЛЕЦЬ, головний тренер "Чорноморця":
- Хороша гра, з моментами біля обох воріт. У нас їх було більше. Ми не задоволені результатом. Але грою нашої команди ми задоволені. Франківськ завжди цікавий. Освітлення… Франківськ - багате місто, адже не витримали навіть лампи…Одна й друга команда показала характер.

Руслан МОСТОВИЙ, головний тренер "Прикарпаття":
- Ми забили швидкий гол, і поки немає у нас вміння контролювати гру. Це складно для цих хлопців, але ми будемо в цьому також працювати. Вже четверту гру ми завершуємо в меншості, десь завдячуючи терпінню, фізичному стану ми сьогодні витримали. В кінцівці, не буду приховувати, грали по рахунку, аби зберегти хоча би нічию.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.