«Прикарпаття» - «Чорноморець» - 0:1. Післямова

«Прикарпаття» - «Чорноморець» - 0:1. Післямова

По завершенні матчу 21-го туру Першої ліги в Івано-Франківську, який завершився мінімальною перемогою одеситів, своїми враженнями від гри поділилися головні тренери обох команд Володимир Ковалюк ("Прикарпаття") і Сергій Ковалець ("Чорноморець"), а також автор єдиного забитого м'яча Андрій Штогрін.

Володимир КОВАЛЮК, головний тренер "Прикарпаття":
- Матч вийшов бойовим. Ми налаштовувалися на "Чорноморець", проаналізували їх матч з "Волинню". Знали, що їх сильна сторона - контратаки. Ми впоралися з цим завданням. Шкода, що не дотерпіли. Акцентували, щоб фланги підключалися, оскільки вони грали в 5 захисників. Але наші футболісти трохи проспали.

Гра була до голу, вони як раз і забили свій м'яч, дотерпіли і перемогли. У нас були моменти, але на забили. Прикро такий матч програвати. Думаю, закономірною була б нічия. Гра показала, що наша молодь ще не готова до такої гри в Першій лізі. Потрібно працювати, терпіти, доводити. Але, думаю, в майбутньому вони зрозуміють, що потрапили в команду Першої ліги.

Сергій КОВАЛЕЦЬ, головний тренер "Чорноморця":
- Говорили з керівництвом, що із "Прикарпаттям" буде важчою, ніж із лідерами Першої ліги. У гравців суперника було велике бажання перемогти. А Вова Ковалюк – хороший тренер. Натомість у нас грало дуже багато молодих гравців, які тільки починають свій шлях у футболі. Чимало наших гравців ще не бували в Західній Україні – за час поїздки побачили багато зелені, привітних людей. А з "Прикарпаттям" хороший матч вдався, приємно що в цьому двобої ми перемогли.

Наставника "Чорноморця" запитали, як його прийняли у новій команді, адже він очолює моряків декілька місяців.
- Син Кирило Ковалець грав в Одесі (у 2015-2018 роках), він дав мені легку дорогу, залишив по собі хорошу атмосферу і мені було легко. Тому команда прийняла, гравці стараються виконувати ті завдання, які я перед ними ставлю.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.