«Прикарпаття» - «Черкащина». Анонс матчу 29-го туру

«Прикарпаття» - «Черкащина». Анонс матчу 29-го туру

У п'ятницю, 7 серпня, івано-франківське "Прикарпаття" прийматиме відвертого аутсайдера Першої ліги - "Черкащину". Поєдинок передостаннього 29-го туру чемпіонату відбудеться на стадіоні "Рух" без глядачів, початок о 17:30.

Зазнавши п'яти поспіль поразок, Команда рідного краю, хоч і залишається на 13-му місці, але поки не гарантувала собі легкої долі на фініші чемпіонату. Однак все в руках, а точніше в ногах і головах футболістів "Прикарпаття". Обов'язково потрібно здобувати 4-6 очок у заключних поєдинках другого кола, щоб не опуститися на 1-2 сходинки нижче та уникнути матчів плей-оф з друголіговим "Альянсом". 

Остання поразка від "Металурга" (0:1) закрутила інтригу внизу турнірної таблиці Першої ліги, і запоріжці перебувають на відстані 2-3 балів від рятівного 14-го чи навіть 13-го місця, маючи при цьому ще одну перенесену гру. Щоправда, коли відбудеться матч 22-го туру з "Рухом" у Львові - поки не відомо.

Натомість з "Черкащиною" давним давно все зрозуміло: всього 7 залікових балів у 28 зіграних матчах сезону "гарантували" аутсайдеру останню 16-ту сходинку. Тож, в іграх плей-оф за право виступати у Першій лізі 2020/21 черкащани двічі зійдуться з рівненським "Вересом" (третьою командою групи "Б" Другої ліги). Загалом гості здобули лише 1 перемогу та 4 нічиїх. Нагадаємо, що у поєдинку 14-го туру з "Прикарпаттям" забитих м'ячів не було - 0:0.

У складі обох команд є дискваліфіковані гравці: Барчук і Семотюк - у господарів та Дмитренко - у черкащан. Чи зуміє "Прикарпаття" нарешті перервати свою програшну серію і здобути важливу перемогу? Запрошуємо івано-франківських вболівальників подивитися трансляцію на великому екрані і підтримати Команду рідного краю! Традиційна фан-зона вже звично діятиме на території Палацу Потоцьких (вул. Шпитальна, 3). Вхід безкоштовний.

Чемпіонат України. Перша ліга. 29 тур
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - «Черкащина» (Черкаси)
7 серпня 2020 року. Івано-Франківськ, стадіон "Рух" - 17:30

Арбітр: В.Новохатній (Київ). Асистенти арбітра: Є.Петраков, С.Приступа (обидва - Київ).
4-й арбітр: А.Романюк (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: О.Шмигельський (Львів).

ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ

"Прикарпаття" - "Черкащина". Гості гри, щоб зайвий раз не забивати собі мозок турнірною таблицею і розкладами перед останніми турами, заздалегідь забронювали за собою останнє місце. Заслужена така позиція, якщо брати сезон в цілому? Сім набраних очок в 28 матчу говорять голосніше будь-яких інших статистичних показників. По суті, футболістам "Черкащини" тепер залишилося боротися лише за честь емблеми і готуватися до стиків. 

А ось ситуація "Прикарпаття" зовсім інша. Глибока криза і зневажлива серія поразок - навряд чи саме таке очікували побачити вболівальники колективу з Івано-Франківська. Зараз вони випереджають "Металург" лише на три очки, який до того ж має гру в запасі. "Відступати нам нікуди" - такою фразою повинен почати свою промову перед майбутньою грою тренер "Прикарпаття". Коли, якщо не зараз?

У боротьбі за те, щоб уникнути 15-ї позиції, ситуація не менш гостра, ніж у битві за путівки в Прем'єр-лігу. Спокійного життя собі не забезпечив поки що навіть "Кремінь", що йде на дванадцятому місці...

UA-Футбол

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.