«Прикарпаття» - «Балкани» - 1:2. Післямова

«Прикарпаття» - «Балкани» - 1:2. Післямова

По завершенні матчу 25-го туру Першої ліги в Івано-Франківську, який завершився мінімальною перемогою гостей (1:2), своїми враженнями від гри поділилися головний тренер "Балкан" Андрій Пархоменко і тренер "Прикарпаття" Зіновій Василів.

Андрій ПАРХОМЕНКО, головний тренер "Балкан":
- Я вважаю, що окрім перших 10 хвилин, ми показали дуже якісний футбол. Задоволені хлопцями та їх самовіддачею. Завдання на матч було - не програти. "Прикарпаття" цінується не своїми зірками, а характером – вони не здаються ніколи.

Другий гол - це награна комбінація. "Прикарпаття" теж могло ще нам забивати, я дуже хвилювався, знав що буде тиск, вони мали кілька хороших нагод.

Зіновій ВАСИЛІВ, тренер "Прикарпаття":
- Ми переживали, щоб хлопці були психологічно готові після матчу з "Інгульцем". Як почалася гра, то все було здорово. Але треба реалізовувати свої моменти. Скажу так – щоб вигравати ігри, треба забивати голи. І в другому таймі ми мали багато моментів.

Ближче до кінця уже ризикували, мали хороші нагоди, але не реалізували. Молодим гравцям ще трохи напевно не вистачає досвіду. Будемо працювати, будемо рухатися вперед.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.