Поділля - Прикарпаття - 1:3. Сатисфакція

Поділля - Прикарпаття - 1:3. Сатисфакція

Івано-Франківська команда впевнено перемагає у Хмельницькому місцеве "Поділля" в матчі 2 туру Чемпіонату України з футболу серед команд Другої Ліги з футболу сезону 2017/18 років.

«Поділля» – «Прикарпаття» 1:3
Голи: Музичук, 19 – Кузьмин, 33, Худобяк, 45, Гресь, 89 (автогол)

«Поділля»: Шевченко, Швець, Рижук, Гресь, Музичук, Ліповуз (Муляр, 60), Чернецький (Українець, 78), Морговський (Джурко, 46), Бабак (Колесников, 46), Макарченко (Степаненко, 62), Якубов. Запасні: Харчук, Бельчич. В.о. головного тренера: Аркадій Баталов.

«Прикарпаття»: Вульчин, Конкольняк (Комар, 83), Громоляк (Прошак, 85), Приймак, Яневич, Бочкур, Веприк (Бойко, 65), Дербах, Кузьмин (Гуменюк, 90), Януш (Дитко, 88), Худобяк. Запасні: Семенів, Геник, Головний тренер: Володимир Ковалюк

Попередження: Якубов, 44 — Громоляк, 30, Приймак, 43

Доволі несподівано першими відкрили рахунок в матчі хмельничани. До взяття воріт гостей призвела швидка атака за участю Морговського та Макарченко, а Музичук опинився в потрібному місці і влучно пробив у дальній кут.

Здавалося, трішки нелогічний гол, адже «Прикарпаття» з перших володіло перевагою, та гостей цей припущенний м’яч зовсім не знітив, і ще до перерви вони не тільки відігрались, але й вийшли вперед. Спочатку Роман Кузьмин вдало виконав навіс-удар, після чого м’яч затріпотів у сітці воріт Сергія Шевченко, а на останній хвилині першого тайму заявив про себе грізний форвард «Прикарпаття» Ігор Худобяк, який вдало завершив флангову подачу і втілив в гол серію помилок оборони суперника.

На старті другої половині зустрічі хмельничани могли зрівняти рахунок, пробий Алішер Якубов трішки нижче, а не в поперечину. В середині тайму двічі на позиції для прицільного удару опинявся Андрій Муляр, та спершу дива реакції продемонстрував Остап Вульчин, а за хвилину гравцю «Поділля» забракло точності. Мали свої моменти і гості, і один з них довели до логічного завершення. Хоча в цьому епізоді варто говорити всього про одного гравця, адже Ігор Худобяк підхопив м’яч, обіграв одразу декількох хмельничан і потужно пробив – Сергій Шевченко зреагував на постріл, та після підступного рикошету від Владислава Греся м’яч таки опинився у воротах.

«Прикарпаття» зі своїм завдання впоралося і везе додому три очки, а ось тренерського штабу «Поділля» додалось чимало приводів для роздумів.

За матеріалами fcpodillya.com.ua