Перша ліга. 5 тур. «Прикарпаття» - «Миколаїв» - 1:1

Перша ліга. 5 тур. «Прикарпаття» - «Миколаїв» - 1:1

Жваво й цікаво проходила гра в Івано-Франківську, хоча по іншому і бути не могло. Адже в гості до "Команди рідного краю" приїхав "Миколаїв", на рахунку якого вже не один несподіваний результат в цьому сезоні, як зі знаком "плюс", так і з негативними емоціями.

На цей раз почали підопічні Сергія Шищенка успішно. В середині першого тайму удар Івана Сондея прийшовся в стійку. Арбітри зафіксували офсайд, але "дзвіночок" захисниками "Прикарпаття" почутий не був. Буквально в наступній же атаці Владислав Бугай розігнав комбінацію по центру, і його зустріли захисники. Але все ж встиг півзахисник "корабелів" проштовхнути м'яч на свого партнера по команді Андрія Ковальова, а той, розігравши "стінку" з Валерієм Рогозинським, вразив ворота Вульчина - 0:1.

У кінцівці тайму атака віялом в стилі "Динамо 86-го" вдалася господарям. Ярослав Конкольняк віддав зліва в центр на Семотюка, а той відразу підключив на правому фланзі Богдана Оринчака. Вінгер підібрав м'яч собі під ліву і вдарив з-під ноги захисника в дальній кут. Воротар не врятував і рахунок зрівнявся - 1:1.

Другий тайм краще провели господарі, які були активні біля чужих воріт. Найбільш помітною фігурою в атаках господарів був Роман Кузьмин, який кілька разів опинявся на ударній позиції. Однак кожен раз або не вистачало точності, або воротар грав блискуче. Були моменти і у «корабелів», хоч і більш рідкісні, але не менш небезпечні. Наприклад, Кравченко опинився з голкіпером суперника віч-на-віч, але переграти його не зумів.

У кінцівці Василь Цюцюра розіграв "стінку" з Кузьминим і опинивився прямо перед воротами. Однак удар був несильним, тому перед Старченком нерозв'язних завдань він не поставив. У підсумку бойова нічия двох гідних колективів, які продовжують знаходитись у верхній половині таблиці.

UA-Футбол

Чемпіонат України. Перша ліга. 5 тур
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - «Миколаїв» (Миколаїв) - 1:1 (1:1)
Голи: Оринчак (40) - Ковальов (23).

Прикарпаття: Вульчин, Бойко, Бочкур, Француз, Яневич, Оринчак, Борисевич (Геник, 46), Семотюк (Кузьмин, 46), Конкольняк (Януш, 81), Шпирка (Цюцюра, 55), Худобяк (Дитко, 69).
Миколаїв: Старченко, Попов, Кушніренко, Кіричук, Горват, Вітенчук, Бугай, Ковальов (Семенина, 76), Сондей (Кравченко, 55), Рогозинський (Радченко, 71), Войцеховський (Берко, 66).
Попередження: Борисевич (30), Семотюк (45+2), Бойко (48), Шпирка (50), Цюцюра (68), Ковалюк (80 гол.тр.) - Бугай (69), Горват (71), Кушніренко (73).

23 серпня. 18:30. Івано-Франківськ, стадіон "Рух". 3100 глядачів. +21 С.
Арбітр: О.Деревінський (Київ). Асистенти арбітра: Ю.Зоренко (Київ), В.Остапчук (Суми).
4-й арбітр: І.Салаш (Калуш). Спостерігач арбітражу: М.Біць (Львів).

Миколаїв здобув очко на виїзді, яке дозволило йому залишитися у пелетоні лідерів

В Івано-Франківську зустрічалися сьома та шоста команда у турнірній таблиці. Суперників розділяв всього один заліковий пункт. Прикарпаття підходить до звітного протистояння з кадровими втратами. Гру пропускав нападник Барчук, якого вилучили у минулому матчі з Рухом, а КДК УАФ дало йому аж п’ять матчів дискваліфікації. На заміну Роману іванофранківці на тижні підписали універсального гравця Юрія Шпирку, який може зіграти як в нападі так і в півзахисті. Відзначаємо, що йому одразу дісталося місце у старті.

Миколаїв у минулому турі здобув надзвичайно важливу та результативну перемогу над Волинню. Ця перемога додала підопічним Щишенка впевненості у власних силах перед непростим виїздом до Івано-Франківська. Тому й почали вони активно і вже на 23-й хвилині повели в рахунку. Миколаївці пішли в стрімку атаку у відповідь, Француз у підкаті невимушено віддав передачу на хід Рогозинському, який з кута штрафної забезпечив м’ячем Ковальова і той забивав уже в порожні ворота - 0:1.

Господарі відігралися за 17 хвилин унаслідок дуже класної атаки. Перехопили м’яча на власній половині поля, Конкольняк в дотик знайшов у центрі Семотюка, той продовжив на протилежний фланг Оринчаку, правий вінгер у штрафній прибрав Кіричука і з лівої закрутив у дальній кут - 1:1.

Другий тайм порадував уболівальників гострими атаками, але Миколаїв грав за рахунком і часто сушив гру. У підсумку нічия, рахунок закономірний, і він більше на користь гостей.

Man of the Мatch: Денис Старченко (МФК Миколаїв)
Досить впевнений матч провів кіпер гостей, який у другому таймі діяв грамотно і своїми діями вселяв впевненість у партнерів.

Sport Arena

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.