Павло Дубровець - арбітр матчу «Кристал» - «Прикарпаття»

Павло Дубровець - арбітр матчу «Кристал» - «Прикарпаття»

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 26-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок "Кристал" - "Прикарпаття", що відбудеться найближчої неділі, 16 травня, на херсонському стадіоні "Кристал" в полі судитиме Павло Дубровець.

Відзначимо, що ігри Першої ліги 36-річний рефері з Житомира почав обслуговувати з 2018-го року. Цікаво, що у першому колі як раз Дубровець працював на матчі 11-го туру "Прикарпаття" - "Кристал", який завершився внічию 1:1. Тоді на швидкий гол Волошиновича херсонці зуміли відповісти наприкінці першого тайму, коли Гливий зрівняв рахунок, а після перерви суперники більше не забивали.

У матчах за участю івано-франківської команди Павло Дубровець працюватиме вшосте. У квітні 2018-го "Прикарпаття" на виїзді переграло "Львів" (3:1) і вибороло путівку до Першої ліги. А в наступних двох сезонах Команда рідного краю зазнала трьох гостьових поразок - з "Авангардом" (1:3), "Балканами" (0:2) і "Миколаєвом" (1:5), причому останню гру прикарпатці догравали удев'ятох - з поля були вилучені Тарас Бойко і Роман Кузьмин.

Окрім гри у Бурштині з "Прикарпаттям" житомирський арбітр обслуговував три поєдинки "Кристала" у Другій лізі. У сезоні 2018/19 херсонці поступилися від "Гірника" у Кривому Розі (0:1), згодом вдома мінімально здолали "Кремінь" (1:0), а минулого сезону "Кристал" на виїзді програв "ВПК-Агро" з рахунком 0:2. У поточному сезоні Павло Дубровець вже відсудив 10 поєдинків: вісім у чемпіонаті Першої ліги, по одному - у Кубку України і Другій лізі. 

Чемпіонат України. Перша ліга. 26 тур
«Кристал» (Херсон) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)
16 травня 2021 року. Херсон, стадіон "Кристал" - 15:00

Арбітр - Павло Дубровець (Житомир)
Асистенти арбітра - Микола Близнюк (Харків), Ростислав Якимик (Львів)
Четвертий арбітр - Ігор Пасхал (Херсон)
Спостерігач арбітражу УАФ - Олександр Латоша (Мелітополь)

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.