Павло Дубровець - арбітр матчу ФСК «Маріуполь» - «Прикарпаття»

Павло Дубровець - арбітр матчу ФСК «Маріуполь» - «Прикарпаття»

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на матчі 2-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок ФСК "Маріуполь" - "Прикарпаття", що відбудеться найближчої п'ятниці, 2 вересня, на стадіоні "Діназ" в Демидові у полі судитиме Павло Дубровець.

Відзначимо, що ігри Першої ліги 38-річний рефері з Житомира почав обслуговувати з 2018-го року. У матчах за участі івано-франківської команди цей арбітр працюватиме всьоме. У квітні 2018-го "Прикарпаття" на виїзді переграло "Львів" (3:1) і вибороло путівку до Першої ліги. А в наступних двох сезонах Команда рідного краю зазнала трьох гостьових поразок - з "Авангардом" (1:3), "Балканами" (0:2) і "Миколаєвом" (1:5), причому останню гру прикарпатці догравали удев'ятох - з поля були вилучені Бойко і Кузьмин. 

У сезоні 2020/21 Дубровець працював у двох поєдинках "Прикарпаття" з херсонським "Кристалом". Гра першого кола у Бурштині завершилася внічию 1:1, а згодом на виїзді івано-франківці здобули непросту мінімальну перемогу - 1:0. А от поєдинок за участі команди ФСК "Маріуполь" цей житомирський арбітр обслуговуватиме вперше.

Чемпіонат України. Перша ліга. 2 тур
ФСК «Маріуполь» (Маріуполь) - «Прикарпаття ЗСУ» (Івано-Франківськ)
2 вересня 2022 року. с.Демидів, стадіон "Діназ" - 13:00

Арбітр - Павло Дубровець (Житомир)
Асистенти арбітра - Олексій Гірс, Максим Катющев (обидва - Одеса)
Четвертий арбітр - Дмитро Осауленко (Київ)
Спостерігач арбітражу УАФ - Віктор Денисюк (Київська обл.)

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.