Олександр Титов - арбітр матчу «Рух» - «Прикарпаття»

Олександр Титов - арбітр матчу «Рух» - «Прикарпаття»

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на матчі 4-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок "Рух" - "Прикарпаття", що відбудеться найближчої суботи, 17 серпня, на львівському стадіоні "Скіф" в полі судитиме донецький арбітр Олександр Титов.

Відзначимо, що поєдинки Першої ліги 33-річний рефері почав обслуговувати з 2018-го року. Раніше ще у Другій лізі Титов працював на трьох матчах за участі івано-франківської команди, і всі вони завершились перемогами підопічних Володимира Ковалюка. У сезоні 2016/17 "Тепловик-Прикарпаття" вдома мінімально здолав хмельницьке "Поділля" (2:1), а наступного сезону Команда рідного краю двічі була сильнішою за "Арсенал-Київщину" з Білої Церкви - 4:1 у гостях і 2:0 вдома.

Минулого сезону вже у Першій лізі донецький арбітр зафіксував ще одну домашню перемогу "Прикарпаття" над "Агробізнесом" (1:0), а у 23-му турі чемпіонату Олександр Титов вперше обслуговував матч за участі "Руху", коли вдома "жовто-чорні" лише наприкінці зустрічі зуміли зрівняти рахунок у грі з "Миколаєвом" - 1:1.

Чемпіонат України. Перша ліга. 4 тур
«Рух» (Львів) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)
17 серпня 2019 року. Львів, стадіон "Скіф" - 18:00

Арбітр - Олександр Титов (Донецьк)
Асистенти арбітра - Роман Соботюк (Житомир), Тарас Чопілко (Київська обл.)
Четвертий арбітр - Ярослав Леськів (Львівська обл.)
Спостерігач арбітражу УАФ - Валерій Криницький (Рівне)

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.