Олександр Кальонов - арбітр матчу «Прикарпаття» - «Чорноморець»

Олександр Кальонов - арбітр матчу «Прикарпаття» - «Чорноморець»

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на матчі 5-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок "Прикарпаття" - "Чорноморець", що відбудеться найближчого вівторка, 6 жовтня, на івано-франківському стадіоні "Рух" в полі судитиме Олександр Кальонов.

Відзначимо, що поєдинки Першої ліги 28-річний рефері зі Львова обслуговує з 2017-го року. Ще у Другій лізі Кальонов працював на трьох матчах за участю івано-франківської команди. Тоді вдома "Тепловик-Прикарпаття" впевнено переміг "Арсенал-Київщину" (3:0) і запорізький "Металург" (7:0), а от на виїзді у Кременчуці зазнав мінімальної поразки від "Кременя" (0:1).

У Першій лізі цей арбітр також відсудив три поєдинки "Прикарпаття". У сезоні 18/19 івано-франківці вдома були сильніші за "Гірник-Спорт" (1:0), а на виїзді поступилися "Оболоні Бровару" (2:3). У стартовій грі минулого сезону львів'янин обслуговував матч "Минай" - "Прикарпаття", в якому гості здобули "суху" перемогу з рахунком 0:3.

Саме за його суддівства у 4-му турі "Чорноморець" вдома мінімально поступився "Авангарду" - 0:1. Загалом у сезоні 19/20 Олександр Кальонов відпрацював у 9 матчах: 7 - Першої ліги, 1 - Другої ліги та 1 гру Кубка України (2-й попередній етап). У новому сезоні 20/21 львів'янин судив два кубкові матчі: "Карпати" (Галич) - "Нива" (Тернопіль) - 1:2 та "Ужгород" - "Агробізнес" - 0:1.

Чемпіонат України. Перша ліга. 5 тур
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - «Чорноморець» (Одеса) 
6 жовтня 2020 року. Івано-Франківськ, стадіон "Рух" - 17:30

Арбітр - Олександр Кальонов (Львів)
Асистенти арбітра - Андрій Приймачук (Рівне), Сергій Дарійчук (Чернівецька обл.)
Четвертий арбітр - Мирослав Липко (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу УАФ - Олександр Циганков (Тернопіль)

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.