Офіційно: Володимир Ковалюк залишає посаду головного тренера

Офіційно: Володимир Ковалюк залишає посаду головного тренера

У середу, 2 вересня, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків провів особисту зустріч з Володимиром Ковалюком, за підсумками якої було прийнято рішення про те, що 48-річний фахівець залишає посаду головного тренера "Прикарпаття".

- Ми давали великий шанс та можливості керівництву клубу, і головному тренеру проявити себе, але час змін настав, тому сьогодні я мав відповідну бесіду з тренером, Володимиром Ковалюком. Ми дійшли спільної згоди про те, що він залишається директором стадіону "Рух", але головним тренером МФК "Прикарпаття" більше не буде, - зазначив мер Івано-Франківська.

Володимир Ковалюк очолював Команду рідного краю з 2016-го року. Саме під його керівництвом "Прикарпаття" сенсаційно вибило з Кубку України львівські "Карпати", стало бронзовим призером Другої ліги-2017/18 та вибороло путівку до Першої ліги. Минулого сезону івано-франківці фінішували на 12-мі місці у чемпіонаті, а на старті нового сезону у серії післяматчевих пенальті поступилися хмельницькому "Поділлю" у першому раунді Кубку України.

Керівництво клубу, гравці та вболівальники МФК "Прикарпаття" щиро вдячні Володимиру Васильовичу за плідну співпрацю і вагомий внесок у становленні Команди рідного краю, тож бажають міцного здоров'я, спортивного довголіття та успіхів у подальшій кар'єрі!

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.