Офіційно: Владислав Семотюк підписав контракт з «Кривбасом»

Офіційно: Владислав Семотюк підписав контракт з «Кривбасом»

Екс-гравець івано-франківського "Прикарпаття" Владислав Семотюк, який під час літніх зборів був на перегляді у складі криворізького "Кривбасу", підписав дворічний контракт із дебютантом української Прем'єр-ліги.

Минулого сезону 21-річний центральний півзахисник івано-франківців потрапив до усіх символічних збірних Першої ліги, ставши одним з найкращих гравців першої частини чемпіонату 2021/22. За неповні три сезони Семотюк у футболці "Прикарпаття" зіграв 75 матчів у Першій лізі та Кубку України, забивши 4 голи.

Керівництво МФК "Прикарпаття", тренерський штаб, партнери по команді та вболівальники щиро вдячні Владиславу Семотюку за час, проведений в івано-франківській команді, тож бажають йому міцного здоров'я, спортивного довголіття та успіхів у подальшій футбольній кар'єрі!

Семотюку 21 рік і за цей час на дорослому рівні він вже встиг провести 75 матчів. За позицією - опорний півзахисник. Починав ігрову кар'єру в 17-річному віці у київському "Арсеналі" (2 матчі/1 гол в УПЛ), однак там його використовували в ролі нападника. Після банкрутства клубу перебрався до "Прикарпаття", де його перекваліфікували в опорника.

Владислав на полі виконує величезний об'єм роботи, добре грає у відборі, гравців з такими показниками в нас чимало та одна з головних переваг Семотюка - ігровий інтелект: вибір позиції, раціональна оцінка ситуацій на полі та вибір найефективніших рішень щодо оборони/початку атаки через пас, може самотужки просувати м'яч. Присутня непогана швидкість, добре оснащений в технічному плані - це дає йому можливість зіграти не лише опорного, а й центрального півзахисника.

Семотюк - молодий гравець з чималим досвідом гри у дорослому футболі. В його обличчі "Кривбас" отримає не лише хорошого футболіста, але й цінний актив для клубу в майбутньому. Вернидуб - тренер, який вміє розвивати молодь, Караваєв/Петряк/Малиновський - тому яскравий приклад. Дуже хочеться вірити, що Владислав після "Прикарпаття" не зупиниться на досягнутому, адже ще є за рахунок чого та куди рости". - джерело

 

 

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.