Офіційно: В.Радульський, Рудюк і Бучакчийський - гравці «Прикарпаття»

Офіційно: В.Радульський, Рудюк і Бучакчийський - гравці «Прикарпаття»

Першими літніми новачками івано-франківського "Прикарпаття" стали 24-річний захисник Володимир Радульський, а також два півзахисники - 22-річний Володимир Рудюк та 19-річний Владислав Бучакчийський, орендовані у львівського "Руху". Співпраця з цими футболістами розрахована  до кінця сезону 2022/23.

Володимир Радульський (02.07.1998) народився у смт. Богородчани Івано-Франківської області. У сезоні 2019/20 вже захищав кольори "Прикарпаття", зігравши у восьми поєдинках першолігового чемпіонату. Після чого грав в чемпіонаті Івано-Франківщини за долинський "Нафтовик", а минулий сезон провів у складі "Прикарпаття-Тепловика" у чемпіонаті ААФУ та обласних змаганнях.

Володимир Рудюк (22.04.2000) народився у с. Шмирки Хмельницької області. На юнацькому рівні грав за хмельницьке "Поділля", львівські "УФК-Карпати" у чемпіонатах ДЮФЛУ. Далі виступав за юніорську U-19 і молодіжну U-21 команди "Карпат". Запрошувався до складу юнацької U-17 та юніорської U-19 збірних України. У футболці львівського "Руху" став бронзовим призером молодіжного чемпіонату України 2020/21 (24 матчі, 4 голи). 

Минулий сезон провів в оренді у складі "Прикарпаття", відігравши 18 матчів у Першій лізі та Кубку України. В його активі два забиті м'ячі і три результативні передачі. Після розгромної перемоги над "Ужгородом" Рудюк потрапив до символічної збірної 1-го туру.

Владислав Бучакчийський (04.03.2003) народився у смт. Приазовське Запорізької області. Згодом родина переїхала до Надвірної, де юний гравець і розпочав свою футбольну кар'єру у місцевій ДЮСШ. У чемпіонатах ДЮФЛУ грав за моршинську "Скалу" та "ВІК-Волинь". У вересні 2020-го підписав повноцінний контракт з львівським "Рухом", у складі якого захищав "жовто-чорні" кольори у двох командах - юніорській U-19 (8 матчів, 1 гол) та молодіжній U-21 (2 матчі).

МФК "Прикарпаття" вітає новачків у команді!

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.