«Оболонь Бровар» - «Прикарпаття» - 3:3. Післямова

«Оболонь Бровар» - «Прикарпаття» - 3:3. Післямова

По завершенні матчу 22-го туру Першої ліги на столичній "Оболонь-Арені", який завершився бойовою нічиєю 3:3, своїми враженнями від гри поділилися головні тренери обох команд Володимир Ковалюк ("Прикарпаття") та Олег Мазуренко ("Оболонь Бровар").

Володимир КОВАЛЮК, головний тренер "Прикарпаття":
- Вийшов цікавий матч. Рахунок розвивався на нашу користь, потім поступалися в два м'ячі. Такі помилки в Першій лізі не пробачають. Ми говорили перед грою, що варто приділити увагу Батальському, який добре грає головою, і наші захисники його "проспали".

Порадувало, що наші гравці проявили характер, не здалися як в «Миколаєві», а боролися до кінця. Вже вимальовується то «Прикарпаття», яке було в першому колі. Наша команда завжди славилася бійцівськими якостями. Ми не завжди були кращими суперників в плані техніки, але завжди давали боротьбу. Показали себе сьогодні з кращого боку. Бачу, що команда прогресує. Карантин вплинув і на нас, і на «Оболонь-Бровар».

Шкода, що не було уболівальників на трибунах, цікавий матч вийшов. Чесно кажучи, навіть про перемогу почав думати, коли зробили рахунок 2:3. Ми на правильному шляху. Думаю, за допомогою матчів команда ще набере форму і буде показувати хороші результати.

Олег МАЗУРЕНКО, головний тренер "Оболонь Бровара":
- Такий результат - неприємний для нас. Вести 3:1 і втратити перемогу, неприємно... Треба було виграти цей матч. І хлопці хотіли, бачив, як вони переживали. Шкода їх працю, вони багато сил, емоцій віддали. Результат не той, який нас влаштовує. Маємо те, що маємо, рухаємося далі... Якби вболівальники були на стадіоні, вони б отримали задоволення від гри, як і телеглядачі. Шість забитих голів. Є голи - це вже добре.

При 3:1 почали утримувати рахунок, а потрібно було його ще більшим зробити. Треба працювати і рухатися вперед. У нас є хороший сплав молодості та досвіду. Потрібно виграти хоч один матч, тоді з'явиться впевненість.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.