Михайло Райда - арбітр матчу «Прикарпаття» - «Чорноморець»

Михайло Райда - арбітр матчу «Прикарпаття» - «Чорноморець»

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 21-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок "Прикарпаття" - "Чорноморець", що відбудеться найближчого вівторка, 30 червня, на стадіоні "Рух" в полі судитиме Михайло Райда із Закарпаття.

Відзначимо, що ігри Першої ліги 26-річний рефері почав обслуговувати у минулому сезоні, дебютувавши у поєдинку 21-го туру "Рух" - "Прикарпаття" (2:2). До цього Райда працював ще на двох матчах івано-франківської команди у Другій лізі, в яких "зелено-жовті" здобули дві перемоги: у гостях над тернопільською "Нивою" (1:0) і вдома на "Хет-трик Арені" над хмельницьким "Поділлям" (5:2).

У поточному сезоні цей арбітр з Іршави відсудив вже дев'ять ігор: шість - у чемпіонаті Першої ліги і три - у Другій лізі. Саме Райда працював на матчі 5-го туру за участі "Чорноморця", коли одесити зазнали мінімальної поразки у Луцьку від місцевої "Волині" (2:3).

Чемпіонат України. Перша ліга. 21 тур
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - «Чорноморець» (Одеса)
30 червня 2020 року. Івано-Франківськ, стадіон "Рух" - 18:00

Арбітр - Михайло Райда (Закарпатська обл.)
Асистенти арбітра - Петро Котубей (Закарпатська обл.), Ростислав Якимик (Львів)
Четвертий арбітр - Іван Салаш (Калуш)
Спостерігач арбітражу УАФ - Мирон Біць (Львів)

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.