МФК"Тепловик-Прикарпаття" завершує перший навчально-тренувальний збір

МФК"Тепловик-Прикарпаття" завершує перший навчально-тренувальний збір

Івано-Франківська команда завершує перший навчально-тренувальний збір та повертається до обласного центру. Про це повідомив головний тренер клубу Володимир Ковалюк:

Все те, що запланували на першому зборі - виконали. Дякувати Богу - погода дозволила. Умови підготовки були на рівні команд Прем'єр-ліги України. За що хочеться подякувати керівникам клубу та відпочинкового комплексу "Карпати" в м. Яремче. В команди було по два тренування кожен день. Бігали кроси, прискорення, загалом робили ставку на фізичну підготовку. Це як раз те, чого не вистачало нам в першій половині сезону.

Збір завершуєм на позитивній ноті. Сьогодні повертаємося до Івано-Франківська. Два дні команда відпочиватеме, а з понеділка будемо працювати в режимі двохразових тренувань. Через тиждень планується виїзд в селище Щасливе Київсьої області для участі в представницькому турнірі пам'яті Сергія Закарлюки.

Новачки команди на першому зборі проявили себе з позитивної сторони. Оцінка їхніх можливостей буде на турнірі. Хто як себе проявить - той і буде в команді.

На цьому навантаження для команди не завершуються. Адже зараз ми закладаємо фундамент для успішних виступів в 2017 році. Якщо все буде добре - повинні провести його краще, ніж попередній.

Прес-служба МФК Тепловик-Прикарпаття.