Квитки на матч «Прикарпаття» - «Олімпік» вже у продажу

Квитки на матч «Прикарпаття» - «Олімпік» вже у продажу

У четвер, 4 листопада, розпочинається попередній продаж квитків на матч 17-го туру Чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги між командами "Прикарпаття" (Івано-Франківськ) - "Олімпік" (Донецьк). Цей поєдинок відбудеться на стадіоні "Рух" вже найближчої суботи, 6 листопада (початок о 14.15). Вартість квитка - 50 гривень. Кількість - обмежена, а придбати їх можна буде лише у касах стадіону!

Шановні вболівальники, для того, щоб потрапити на трибуни стадіону "Рух", кожному глядачеві (за винятком осіб, які не досягли 18 років), окрім квитка на гру, необхідно мати один з наступних документів:
– негативний результат тестування на СОVID-19 методом ПЛР або експрес-тест на визначення антигена коронавірусу SARS-СоV-2, проведені не раніше, ніж за 72 години до початку поєдинку;
– або документ, що підтверджує одужання особи від зазначеної хвороби;
– або документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема, у мобільному додатку "Дія".

Для зручності вболівальників каси з продажу квитків на МЦС "Рух" (вул. Чорновола, 128) працюватимуть за наступним графіком:
4 листопада (четвер) - з 16.00 до 19.00
5 листопада (п'ятниця) - з 16.00 до 19.00
6 листопада (субота) - з 11.00 до початку матчу

Звертаємо вашу увагу, що для учасників АТО і власників "Картки іванофранківця" квиток на домашні матчі коштує 1 гривню, а для дітей віком до 14 років - вхід безкоштовний (без місця у супроводі батьків). Однак кількість пільгових місць є обмеженою. Дані пільгові категорії можуть отримати квиток в касі за символічною ціною, пред’явивши відповідне посвідчення, яке потрібно показати при проходженні контролю на вході до трибун стадіону.

Закликаємо вболівальників дотримуватися усіх рекомендацій щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції Covid-19. Просимо займати саме ті місця на трибунах, які вказані у ваших квитках, щоб зберігати соціальну дистанцію, а також знаходитися на території стадіону в захисних масках або респіраторах.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.