Кубок ДЮФЛУ: команда «Прикарпаття» U-19 вийшла до 1/4 фіналу

Кубок ДЮФЛУ: команда «Прикарпаття» U-19 вийшла до 1/4 фіналу

Минулого вікенду, 21-22 січня, відбулися поєдинки 1/8 фіналу Кубка Дитячо-юнацької футбольної ліги України у чотирьох вікових категоріях. У найстаршій з них U-19/U-17 змагалася юнацька команда "Прикарпаття" U-19, яка наприкінці 2022-го року стала переможцем групи 6. У листопаді-грудні підопічні Олега Веприка здобули шість перемог у шести матчах, продемонструвавши стовідсотковий результат.

У плей-оф на стадії 1/8 фіналу івано-франківці продовжили свою переможну ходу, вдома перегравши однолітків з львівської ДЮСШ "Карпати" - 4:0. Дублем відзначився найкращий бомбардир групового етапу Іван Дмитрук, а також його партнери по команді Назар Пасічняк і Павло Михальчук

Наступним суперником "Прикарпаття" U-19 у Кубку ДЮФЛУ стануть ще... одні львів'яни - команда "УФК-Карпати". Перша гра чвертьфіналу відбудеться 28-го січня у Львові, а матч-відповідь - 4-го лютого в Івано-Франківську.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.