«Кристал» - «Прикарпаття». Анонс матчу 26-го туру

«Кристал» - «Прикарпаття». Анонс матчу 26-го туру

У неділю, 16 травня, івано-франківське "Прикарпаття" гостюватиме у Херсоні, де зіграє поєдинок 26-го туру чемпіонату з місцевим "Кристалом", який поки ще зберігає теоретичні шанси залишитися у Першій лізі. Матч відбудеться на стадіоні "Кристал" з уболівальниками на трибунах. Початок о 15-й годині.

Цього тижня підопічні Олега Рипана зіграли перенесену гру 14-го туру у Луцьку, де поступилися "Волині" з рахунком 0:2. Завдання перед командою залишається незмінним - зберегти прописку у першоліговому чемпіонаті. Наразі івано-франківці посідають 14-е місце, і незважаючи на останню поразку, відправилися до Херсона лише за позитивним результатом.

"Кристал" же може стати першим невдахою чемпіонату, який вже ніяк не залишить зону вильоту за кілька турів до фінішу. Херсонська команда з самого старту перебуває у низах турнірної таблиці, здобувши свої перші залікові бали лише в 9-му турі. У підопічних Вадима Євтушенка всього 9 очок - це дві перемоги і три нічиїх при 20 поразках. Різниця м'ячів 17-52, причому в останніх п'яти турах херсонці менше двох голів не пропускають.

Щодо новітньої історії протистоянь цих команд, то у Другій лізі сезону 2016/17 "Кристал" вдома переміг "Тепловик-Прикарпаття" (2:0), а у другому колі івано-франківці здобули технічну перемогу, оскільки херсонці тоді знялися зі змагань. У поточному сезоні суперники зійшлися у Бурштині, де у матчі 11-го туру розійшлися миром. На швидкий гол Волошиновича гості відповіли перед перервою, і Гливий зрівняк рахунок - 1:1.

Чи зуміють прикарпатці здобути важливу перемогу на полі аутсайдера? Запрошуємо івано-франківських вболівальників подивитися трансляцію на великому екрані і підтримати МФК "Прикарпаття"! Традиційна фан-зона вже звично діятиме на території Палацу Потоцьких (вул. Шпитальна, 3). Вхід безкоштовний.

Чемпіонат України. Перша ліга. 26 тур
«Кристал» (Херсон) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)

16 травня 2021 року. Херсон, стадіон "Кристал" - 15:00
Арбітр: П.Дубровець (Житомир). Асистенти арбітра: М.Близнюк (Харків), Р.Якимик (Львів).
4-й арбітр: І.Пасхал (Херсон). Спостерігач арбітражу: О.Латоша (Мелітополь).

ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ

"Кристал" - "Прикарпаття". "Кристал" в разі поразки у цьому матчі де-факто може вилетіти вже за чотири тури до фінішу. Шансів піднятися вище 14-го місця тоді у команди вже не залишиться. Ковтком свіжого повітря для "Прикарпаття" стала домашня перемога над "Агробізнесом", яка і "клієнтові" життя ускладнила, і самих іванофранківців зробила фаворитом в заочній битві з "Кременем". Тим не менш, не варто втрачати шансів на очки і в херсонському виїзді. Микита Ходаковський не зіграє у господарів, - зазначає сайт UA-Футбол.

У битві атусайдерів може визначитися перший невдаха чемпіонату, якому доведеться понизитися до Другої ліги. Це станеться тоді, коли у Херсоні буде зафіксована навіть нічия. «Прикарпаття», у якого ще гра в запасі, має нагоду в очному протистояння покращити своє турнірне становище. Пропускний серіал «Кристалу» триває 5 матчів, причому підопічні Вадима Євтушенка менше 2-х голів за гру не пропускають. Прикарпатці на полях суперників не перемагають 8 ігор поспіль: =2-6, - констатує офіційний сайт ПФЛ.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.