Контрольний матч. «Прикарпаття» - «Львів U-21» - 3:1

Контрольний матч. «Прикарпаття» - «Львів U-21» - 3:1

У перший день весни підопічні Руслана Мостового провели черговий спаринг. Суперником івано-франківців був молодіжний склад ПФК «Львів». До перерви господарі втілили свою ігрову перевагу у два забиті м’ячі: на 23-й хвилині після навісу з кутового Воробчак вдало зіграв на добиванні, а за кілька хвилин новобранець Андрейчук прорвався лівим флангом і потужно пробив у дальній верхній кут - 2:0.

За кілька хвилин Пархуць сфолив у власному штрафному, і Вичіжанін чітко реалізував 11-метровий. Однак вже невдовзі Кохман класним ударом з 16-и метрів втретє відзначився у воротах дублерів львів'ян. Другий тайм також пройшов за переваги першолігової команди, але збільшити рахунок прикарпатцям більше не судилося.

Контрольний матч
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - «Львів U-21» - 3:1 (3:1)
Голи: Воробчак (23), Андрейчук (30), Кохман (37) - Вичіжанін (34, пен.)

"Прикарпаття" продовжує підготовку до весняної частини сезону у рідному місті, а вже у середу 3 березня вирушить до Чернівців, де проведе контрольну гру з друголіговою "Буковиною".

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.