Контрольний матч. «Прикарпаття» - «Карпати-Енергетик» - 3:2

Контрольний матч. «Прикарпаття» - «Карпати-Енергетик» - 3:2

Замість вечірнього тренування у середу, 14 серпня, "Прикарпаття" провело товариський поєдинок з об'єднаною командою "Карпати-Енергетик" з Галича. Лише минулого тижня підопічні Петра Русака розпочали новий сезон в Аматорському чемпіонаті України, тож зараз на перегляді перебуває чимало потенційних новачків. Спаринг видався доволі цікавим і завершився вольовою перемогою івано-франківців - 3:2.

Господарі стадіону "Рух" створили чимало небезпечних моментів біля воріт суперника, аж поки на 29-й хвилині Роман Дитко не відкрив рахунок красивим дальнім ударом. Втім, перед самою перервою Юрій Вовчук вдало зіграв на добиванні у воротарському майданчику "Прикарпаття" і з кількох метрів забив гол у відповідь. Перший тайм переможця так і не виявив - 1:1.

Другу половину гри активніше розпочали підопічні Володимира Ковалюка, в яких після перерви повністю змінився склад. Хороші шанси відзначитись мали Худобяк і Хома, а згодом спрацювало всім відоме футбольне правило, і після навісу зі штрафного Микола Кащій головою відправив м'яча у сітку воріт - 1:2. Івано-франківці продовжували атакувати, але з реалізацією довго не складалося. До того ж, голкіпер галичан Борсук не один раз виручав свою команду. Щоправда, і він був безсилим на 73-й хвилині, коли Роман Кузьмин зі штрафного, наче рукою, поклав м'яча чітко у "дев'ятку" - 2:2.

А невдовзі юний нападник Андрій Хома вивів "Прикарпаття" вперед - 3:2. Після чого він змарнував ще кілька стовідсоткових нагод, дивом не влучивши у ворота гостей. Наприкінці "Карпати-Енергетик" побігли вперед і ледь не відігралися, однак на допомогу "зелено-жовтим" прийшла штанга. Ще одного разу Стеф'юк послизнувся при виході з воріт і "наварив", але таки зумів виправити свою помилку, у падінні відбивши м'яча головою.

Контрольний матч
"Прикарпаття" - "Карпати-Енергетик" - 3:2 (1:1)
Голи: Дитко (29), Кузьмин (73), Хома (79) - Вовчук (45), Кащій (58).

"Прикарпаття" (1-й тайм): Вульчин, Данищук, Радульський, Ковальчук, Яневич, Дитко, Семотюк, Геник, Солдатенко, Цюцюра, Барчук.
"Прикарпаття" (2-й тайм): Стеф'юк, Бойко, Пастух, Француз, Конкольняк, Оринчак, Кузьмин, Дербах, Януш, Худобяк, Хома.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.