Контрольний матч. «Прикарпаття» - ФК «Калуш» - 2:1

Контрольний матч. «Прикарпаття» - ФК «Калуш» - 2:1

Івано-франківське "Прикарпаття" провело свій другий контрольний поєдинок під час літнього міжсезоння. Гра з дебютантом української Другої ліги - ФК "Калуш" -  відбулася в Яремче, де підопічні Володимира Ковалюка проводять свій перший навчально-тренувальний збір.

Знову, як і в попередньому спарингу з молодіжним складом львівських "Карпат", івано-франківці доволі швидко зуміли відкрити рахунок: на 11-й хвилині свій дебютний гол у футболці "Прикарпаття" забив Василь Цюцюра. У другому таймі вже Ігор Худобяк ударом головою у притаманному собі стилі подвоїв перевагу "Команди рідного краю" на 67-й хвилині.

Невдовзі калушани провели непогану контратаку, вивівши сам-на-сам Юрія Голубку, але кіпер "зелено-жовтих" став переможцем у цій дуелі і ліквідував загрозу. Однак зберегти свої ворота "сухими" Піцану не судилося: на 87-й хвилині Ярослав Матвіїв відграв один м'яч. Отож, у підсумку 2:1 - друга поспіль перемога "Прикарпаття" у рамках підготовки до старту Першої ліги.

Контрольний матч
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - ФК «Калуш» (Калуш) - 2:1 (1:0)

1 липня. 15:00. Яремче. Стадіон "Карпати". 100 глядачів. Мінлива хмарність. +21°C

"Прикарпаття" (1 тайм):  Вульчин, Бочкур, Конкольняк, Данищук, Оринчак, Ковальчук, Цюцюра, Худобяк, Януш, Лаврук, Квасний.
"Прикарпаття" (2 тайм): Піцан, Бойко, Комар, Прошак, Громоляк, Яневич, Борисевич, Конкольняк, Дитко, Француз, Худобяк.
ФК "Калуш" (1 тайм): Герич, Олевич, Дедух, Іванченко, Танчин, Денега, Драган + 4 гравці на перегляді.
ФК "Калуш" (2 тайм): Кузів, Мись, Гудак, Гончар, Генега, Ілюк, Скакун, Голубка, Матвіїв, Штандер, гравець на перегляді.
Голи: Цюцюра (11), Худобяк (67) - Матвіїв (87).

Нагадаємо, що вже найближчої середи, 4 липня, івано-франківське "Прикарпаття" гостюватиме у місті Лева, де зіграє контрольний матч з представником УПЛ - львівськими "Карпатами" (стадіон "Україна", поч. 13:00).