Контрольний матч. «Буковина» - «Прикарпаття» - 0:0

Контрольний матч. «Буковина» - «Прикарпаття» - 0:0

У неділю, 8 липня, "Прикарпаття" провело черговий товариський поєдинок в рамках підготовки до нового сезону. Підопічні Володимира Ковалюка гостювали у Чернівцях, де зустрічалися з місцевою "Буковиною". Цей поєдинок у підсумку завершився "сухою" нічиєю.

У першому таймі гості створили кілька непоганих моментів, однак Цюцюра і Дитко своїми шансами так і не скористалися. У буковинців запам'ятався лише дальній удар в середині тайму, з яким легко впорався воротар гостей.

Після перерви Цюцюра зі штрафного метрів з 30-1 пробив у руки голкіперу, а невдовзі новачок "Прикарпаття" отримав друге попередження, втім за обопільною згодою команд замість нього на поле вийшов Громоляк.

Одразу після цого "Буковина" ледь не відкрила рахунок. Господарі розіграли хорошу комбінацію і нападник чернівчан бив впритул. На щастя, Піцан вийшов переможцем з цієї дуелі. На 81-й хвилині після подачі з кутового вже досвідчений Ковальчук пробивав головою, але кіпер господарів не дав себе переграти.

Контрольний матч
"Буковина" (Чернівці) - "Прикарпаття" (Івано-Франківськ) - 0:0 (0:0)

8 липня. 17:30. Чернівці. Стадіон "Буковина". 100 глядачів. Сонячно. +26°C
"Прикарпаття" (1-й тайм): Вульчин, Данищук, Прошак, Ковальчук, Яневич, Борисевич, Бойко, Конкольняк, Оринчак, Цюцюра, Дитко.
"Прикарпаття" (2-й тайм): Піцан, Лаврук, Француз, Ковальчук, Квасний, Данищук, Дитко, Бочкур, Комар, Геник, Цюцюра (Громоляк).

Наступного тижня  "Прикарпаття" запланувало провести ще два контрольні матчі. У середу, 11 липня, івано-франківська команда у Винниках зіграє з першоліговим "Рухом", а 13 липня зустрінеться з дебютантом Другої ліги - ужгородським "Минаєм".