Клим Заброда - арбітр матчу «Ужгород» - «Прикарпаття»

Клим Заброда - арбітр матчу «Ужгород» - «Прикарпаття»

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 1-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок "Ужгород" - "Прикарпаття", що відбудеться найближчої суботи, 24 липня, на стадіоні "Авангард" в полі судитиме Клим Заброда.

Відзначимо, що поєдинки Першої ліги 30-річний рефері зі столиці України почав обслуговувати з осені 2018-го року. У поєдинках за участю івано-франківської команди Заброда працюватиме втретє. У сезоні 2019/20 у Луцьку цей арбітр зафіксував вольову перемогу господарів у грі "Волинь" - "Прикарпаття" (3:2), а торік у листопаді відсудив матч 16-го туру "Прикарпаття" - "Гірник-Спорт" (1:2) на стадіоні "Рух".

А от шляхи "Ужгорода" з цим арбітром поки ще не перетиналися. Відзначимо, що минулого сезону Клим Заброда відпрацював на першому етапі Кубка України, двох поєдинках Другої ліги та у десяти іграх першолігового чемпіонату.

Чемпіонат України. Перша ліга. 1 тур
«Ужгород» - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)
24 липня 2021 року. Ужгород, стадіон "Авангард" - 19:00

Арбітр - Клим Заброда (Київ)
Асистенти арбітра - Юрій Ковальчук, Назарій Цмоканич (обидва - Львів)
Четвертий арбітр - Назарій Дьордь (Ужгород)
Спостерігач арбітражу УАФ - Едуард Валенко (Львів)

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.