Іван Сондей і Сергій Мелінишин - у символічній збірній 13-го туру Першої ліги!

Іван Сондей і Сергій Мелінишин - у символічній збірній 13-го туру Першої ліги!

Sport Arena в співпраці зі знаменитою італійською компанією Wyscout називає символічну збірну чергового туру Першої ліги сезону 2020/21. Приємно, що після першої перемоги на домашній арені стадіону "Рух" (і третьої у чемпіонаті) до числа найкращих потрапили і два футболісти Команди рідного краю: автор єдиного забитого м'яча у ворота "Альянсу" - фланговий хавбек Іван Сондей, який відзначився дебютним голом у футболці "Прикарпаття", і центральний захисник Сергій Мелінишин, що самовіддано діяв в обороні.

СИМВОЛІЧНА ЗБІРНА 13-ГО ТУРУ ПЕРШОЇ ЛІГИ:

Воротар – Богдан Когут (Верес)

Захисники:
правий захисник – Юрій Романюк (Агробізнес)
центральний захисник – Антоніо Сантос (Кремінь)

центральний захисник – Сергій Мелінишин (Прикарпаття)
Захист – молодий, малодосвідчений, із браком школи центральних академій і, відповідно, класу гри – був завжди «ахіллесовою п’ятою» Прикарпаття в Першій лізі. Сильні суперники, навіть при поганій організації гри, часто вигравали якраз на помилках «заготовок» захисників. Проте в матчі проти Альянсу якраз самовідданість і спрощення гри задньої ланки господарів допомогла івано-франківцям нівелювати козирі швидкісних, технічних суперників. Мелінишин на пару з Пархуцем виконав колосальну кількість відбирань, перехоплень і підбирань. Усі проходи долинян, численні подачі та простріли в’язли в чіпкій обороні господарів, що й відіграло свою визначальну роль у «клін-шиті» Прикарпаття.

лівий захисник – Андрій Власюк (Полісся)

Півзахисники:
центральний півзахисник – Іван Матяж (Оболонь)
центральний півзахисник – Артур Авагімян (Чорноморець)

правий півзахисник – Іван Сондей (Прикарпаття)
Досвідчений Сондей встиг пограти за команди-учасниці єврокубків, побував у Favbet Лізі. Наявність такого футболіста – великий козир для, загалом, малодосвідченого сучасного Прикарпаття. В матчі проти Альянсу це стало вагомим козирем для господарів. Іван часто проривався через фланги (відзначаємо, що ліворуч, де він, переважно, діяв, захисники програли цю боротьбу). Сондей забив переможний м’яч красивим прицільним ударом, ще кілька разів загострював з флангу й міг стати автором ще одного досить курйозного голу. Відпрацював свій час на полі з великою користю для команди.

лівий півзахисник – Геннадій Пасич (Верес)

Нападники:
нападник – Ярослав Галенко (Полісся)
нападник – Олександр Батальський (Оболонь)

тренер туру – Сергій Ковалець (Чорноморець)
найкращий молодий гравець туру – Данило Єрмолов (Нива)
джокер туру – Вадим Семчук (Полісся)
гол туру – Артур Авагімян (Чорноморець → Металіст 1925)
герой туру – Олександр Батальський (Оболонь)

За версією сайту Sport Arena

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.