Дмитро Кутаков - арбітр матчу «Агробізнес» - «Прикарпаття»

Дмитро Кутаков - арбітр матчу «Агробізнес» - «Прикарпаття»

Комітет арбітрів Федерації футболу України призначив офіційних осіб на матчі 25-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок у Волочиську між місцевим "Агробізнесом" та івано-франківським "Прикарпаттям", що відбудеться найближчого четверга, 25 квітня, на стадіоні "Юність" в полі судитиме досвідчений арбітр Дмитро Кутаков.

Відзначимо, що 41-річний рефері з Броварів обслуговує поєдинки української Прем'єр-ліги (Вищої ліги) з 2010-го року. Минулого тижня Кутаков став співучасником кубкової сенсації, коли вперше за 28 сезонів до фіналу турніру пробилася команда з Першої ліги! Саме він працював головним арбітром у півфінальному матчі Кубка України "Інгулець" - "Зоря", в якому історичну перемогу вибороли господарі поля (2:1). 15 травня команда з Петрового зіграє у фіналі проти донецького "Шахтаря".

Цього сезону у Першій лізі Дмитро Кутаков працюватиме вперше. Цікаво, що раніше шляхи івано-франківської команди з цим рефері одного разу вже перетиналися. У сезоні 2008/09 років він обслуговував матч "Прикарпаття" - "Сталь" (2:2), який мали би пам'ятати й два нинішні футболісти Команди рідного краю - Ігор Худобяк і Володимир Боришкевич, що грали за господарів у тому поєдинку.

Чемпіонат України. Перша ліга. 25 тур
«Агробізнес» (Волочиськ) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)
25 квітня 2019 року. Волочиськ, стадіон "Юність" - 17:00

Арбітр - Дмитро Кутаков (Бровари)
Асистенти арбітра - Станіслав Марулін (Нова Каховка), Заур Курбанов (Херсон)
Четвертий арбітр - Олег Когут (Тернопіль)
Спостерігач арбітражу ФФУ - Валерій Криницький (Рівне)