Чемпіонат ААФУ. «Прикарпаття-Тепловик» - «Юність» - 0:5

Чемпіонат ААФУ. «Прикарпаття-Тепловик» - «Юність» - 0:5

Початок шляху в чемпіонаті України серед аматорів для дублю "Прикарпаття" видався невдалим. Зі стартовим свистком футболісти "Юності" побігли в атаку і вже на 23-ій секунді гри заробили пенальті – прикарпатці у власній штрафній площі порушили правила проти Теплого. Однак Панасюк з 11-метрової позначки поцілив у стійку. В середині першого тайму він таки відкрив рахунок, після пасу від Набізади вийшовши на рандеву з голкіпером – 0:1. На 32-ій хвилині Гладкий подвоїв перевагу "хвостатих", завдавши влучного удару з метра – 0:2.

Після перерви підопічні Богдана Костика довели справу до впевненої перемоги: Панасюк сповна реабілітувався за нереалізований пенальті, оформивши хет-трик, а Равлик замкнув простріл невтомного Набізади – у підсумку перемога 5:0!

"Прикарпаття-Тепловик" (Івано-Франківськ) – "Юність" (Верхня/Нижня Білка) – 0:5 (0:2)
Голи:
Панасюк, 22, 54, 80, Гладкий, 32, Равлик, 64.
Нереалізований пенальті: Панасюк (1, стійка).

"Прикарпаття-Тепловик": Бобинець, Лесів (Крижанівський, 70), Новицький, Радульський, Феліпович, Василів (Соколенко, 71), Дмитрук, Веприк (Багрій, 67), Остапчук, Титов (Лабич, 71), Крамар
"Юність": Бунда, Гаврушко, Шарабура, Білий (Грось, 64), Фляк (Занько, 71), Лебеденко (Богданов, 64), Теплий (Гордійчук, 60), Набізада, Іванченко (Войтович, 67), Панасюк, Гладкий (Равлик, 60).

М Команда І В Н П М О
1 ОДЕК (Оржів, Рівненська обл.) 2 1 1 0 2:0 4
2 Довбуш (Чернівці) 2 1 1 0 1:0 4
3 Юність (Верхня-Нижня Білка, Львівська обл.) 2 1 0 1 5:2 3
4 Фенікс (Підмонастир, Львівська обл.) 1 1 0 0 4:1 3
5 Агрон (Великогаївська ОТГ, Тернопільська обл.) 2 1 0 1 2:2 3
6 Ураган (Черніїв, Івано-Франківська обл.) 2 1 0 1 2:4 3
7-8 Маяк (Сарни, Рівненська обл.) 2 0 1 1 0:1 1
7-8 Нива (Теребовля, Тернопільська область) 2 0 1 1 0:1 1
9 Прикарпаття-Тепловик (Івано-Франківськ) 1 0 0 1 0:5 0

 

За підсумком 2-го туру “Прикарпаття-Тепловик” замикає турнірну таблицю, поки не здобувши жодного очка. Свій наступний матч івано-франківська команда зіграє у суботу, 21-го серпня, в гостях проти оржівського “ОДЕКА”.

За інформацією сайту Sport.if.ua

Молодь Прикарпаття-Тепловика під керівництвом Данищука та з граючим першим помічником тренера на полі Веприком дебютувала в чемпіонаті матчем проти одного з головних фаворитів змагань. Це було важке випробування. Вже на 26-й секунді Теплий в оточенні захисників махнув ногою на м’яча й упав, арбітр призначив пенальті, проте Панасюк, розхитавши воротаря, влучив у стійку воріт. Але Олег виправився хвилин через 20. Отримавши розрізний пас від Набізади, Панасюк обіграв Бобинця й закотив м’яча вже в порожні ворота ‒ 0:1. Ще до перерви Юність подвоїла перевагу, і знову Набізада дуже корисно відіграв на початку комбінації: він знайшов на лівому фланзі Панасюка, після чиєї подачі Володимир Гладкий встигав і прийняти, і розстріляти ворота з близької відстані ‒ 0:2.

Відразу ж після перерви Юність кинулася закривати матч. І ось Теплий пішов у пресинг на Веприка, відвоював м’яча для Панасюка, й Олег, опинившись перед воротарем, пробив повз нього в дальній нижній кут ‒ 0:3. Через десять хвилин Гордійчук підключив Набізаду, чиїм прострілом скористався Віталій Равлик, який щойно вийшов на заміну ‒ 0:4. Крапку в матчі поставив капітан. Взагалі-то, Панасюк ґречно залишав можливість забити Войтовичу, але молодий джокер влучив у стійку. Тож сам Олег з другого темпу розстріляв ворота ‒ 0:5. Гідна реабілітація Юності за стартову поразку в Великих Гаях. Прикарпаття-Тепловик отримало урок дорослого футболу – заради цього команда й дає можливість юнакам перевірити свої сили на фоні таких от сильних суперників.

Герой матчу – Олег Панасюк (Юність)
Два голи й асист в активі Панасюка – на пару з Набізадою вони так чи інакше записали на свій рахунок в акурат усі результативні комбінації.

Sport Arena

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.