«Буковина» - «Прикарпаття» - 0:1. Післямова

«Буковина» - «Прикарпаття» - 0:1. Післямова

Друга поспіль мінімальна перемога у другому поспіль західноукраїнському дербі! Долю матчу в Чернівцях, як і тиждень тому в Івано-Франківську, вирішив єдиний гол, забитий на 89-й хвилині. Після матчу своїми враженнями від гри поділилися наставники обох команд - Олег Рипан ("Прикарпаття ЗСУ") та Андрій Мельничук ("Буковина").

Олег РИПАН, головний тренер "Прикарпаття ЗСУ":
- Була дуже важка гра, але нашим футболістам вдалося витримали натиск «Буковини». Нас підвела реалізація у першому таймі. Я дякую своїй команді за цю гру. Перемогу над «Буковиною» ми присвятили нашим ультрас та вболівальникам, які служать у ЗСУ. Дуже дякуємо їм за те, що вони завжди підтримують нас та вболівають.

Завдання «Прикарпаття» на сезон? Потрапити у першу четвірку. Звичайно, у кожному матчі ми хочемо здобувати перемогу.

Андрій МЕЛЬНИЧУК, головний тренер "Буковини":
- Дуже важко щось коментувати, коли команда пропускає гол на останніх хвилинах. Скажу відверто: є багато негативних моментів у грі. Ми будемо передивлятися цей матч і детально його розбирати. Дуже складно перебудувати команду, коли напередодні поєдинку ми втратили трьох гравців основного складу. 

Ми перелаштувалися на зовсім інший футбол у другому таймі. На такому полі нам важко було контролювати м’яч та показувати комбінаційну гру, тому довелося зіграти більш вертикально і переходити в атаку за рахунок довгих передач і, звичайно, зіграти агресивніше в атаці. Тому були такі різні тайми. Однак нам не вистачило концентрації. Гравці дозволили супернику на останніх хвилинах виконати проникаючу передачу в штрафний майданчик, де на дальній штанзі не було кому завадити забити гол в наші ворота.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.