Балкани - Тепловик-Прикарпаття: анонс матчу

Балкани - Тепловик-Прикарпаття: анонс матчу

Завтра івано-франківський "Тепловик-Прикарпраття"  намагатиметься перервати свою програшну виїзну серію у чемпіонаті України. Зробити це буде складно - "Балкани" добре грають вдома.

Балкани (Зоря) - Тепловик-Прикарпаття (Івано-Франківськ)
8 квітня, 15:00
Чемпіонат України. Друга ліга. 24 тур.
с.Зоря, Одеська обл.

Арбітр: Дмитро Євтухов (Дніпро)
Асистенти: Олександр Матяш, Дмитро Потикало (обидва - Полтава)
4-й арбітр: Максим Пономаренко (Одеса)
Інспектор ФФУ: Олександр Краєвський (Вишгород)

Онлайн трансляція матчу


Основною причиною поразки у попередньому виїзному поєдинку проти маріупольського "Іллічівця-2" було названо втому від тривалої поїздки на гру. Цього разу на франківців очікує не така далека подорож (більше 700 км), але всеодно відчутна. До того ж знову не зможе Володимир Ковалюк розраховувати на Василя Француза, який все ще відбуває дискваліфікацію.

Та ніхто не обіцяв легкого життя. І саме вміння чіплятися за очки у матчах із середняками змагань на їх полі потрібне "Прикарпаттю", щоб бодай виконати завдання на сезон. А було озвучено - 8 місце у турнірній таблиці.

"Балкани" представляють на футбольній арені село Зоря, Саратського району, Одеської області. Домашні поєдинки проводить команда на місцевому стадіоні ім.Бориса Тропанця. Вміщує 1600 місць, обладнаний пластиковими сидіннями.

У першому колі прикарпатці досить впевнено обіграли "Балкани" на "Русі". Команда Ковалюка тоді дуже ефективно використала ті нагоди, які мала. 3:1 - перша домашня звитяга була отримана саме над "Балканами".
Безпрограшна серія зорян налічує чотири поєдинки. Вдома "Балкани" у цьому сезоні ще не програвали. На місцевому стадіоні с.Зоря було відібрано очки у фаворитів змагань (Рух - 1:1, Кремінь - 1:0).
Приємно, що "Балкани" організовують онлайн трансляцію і всі бажаючі матимуть можливість спостерігати за подіями матчу.

Трайтурак Роман, sport.if.ua